Ostatnio byly o 11.40, a byłam o 7.30, teraz byłam o 8.30 to może drugim kursem pojechały próbki do labu to i później będą wyniki
reklama
Carenik
Fanka BB :)
O nie ;(. A tak ladnie sie zapowiadało ;((((.Dziewczyny u mnie też dooopa z tego wyszła, beta 7.54, brak wzrostu. Odstawiam leki.
Elizabeth68
to już 2 testowanie? przypomnij proszę który to dzień po transferze?Dziewczyny u mnie też dooopa z tego wyszła, beta 7.54, brak wzrostu. Odstawiam leki.
szkooodaDziewczyny u mnie też dooopa z tego wyszła, beta 7.54, brak wzrostu. Odstawiam leki.
Marzycielka7
Dziewczyny u mnie też dooopa z tego wyszła, beta 7.54, brak wzrostu. Odstawiam leki.
U mnie 2,4 [emoji45]wiec tez nic z tego
Czekam na decyzje lekarza
Przytulam Ciebie[emoji8][emoji173]️
Tak drugie, w poniedziałek było 7.5 7dpt, dziś 7.54 9dptto już 2 testowanie? przypomnij proszę który to dzień po transferze?
Wczoraj mialas 1.5 a dzis 2.4? Nie chce narobić nadziei, ale moze chociaz jeden zarodek wystartował pozniej?U mnie 2,4 [emoji45]wiec tez nic z tego
Jak będziesz rozmawiala z lekrzem powiedz mu o tym, ja sie nie znam, ale w moim labo od 2 jest ciaza, ile jestes po punkcji ? 14dni? (11po transferze ic3 dniowe zarodki?)
Robilas w innym labo?
Carenik
A jaki progesteron?U mnie 2,4 [emoji45]wiec tez nic z tego
reklama
chlopkers
Widzialam, zbieralam nawet przez cala procedure wszystkie strzykawki z lekow, ktore w siebie wladowalam. Bylismy na noworodkowej sesji zdjeciowej Igora, mialam dogadane to zdjecie z pania fotograf. Ale jak popatrzylismy na malenkiego Igorka i na to cala torbe strzykawek stwierdzilismy, ze chcemy zapomniec o trudach in vitro, skupic sie na maluchu. No i jakos tak nam nie pasowalo do siebie, noworodek otoczony strzykawkami. Odpuscilismy temat. Czasem mozna odpuscic drame i skupic sie na dniu dzisiejszymZobacz załącznik 963244
Widzialyscie to zdjecie?
Te wszystkie strzykawki zatrzymała dziewczyna jak starała sie o dziecko, dopiero chyba za 5 razem sie jej udało i zrobiła zdjecie na pamiątkę jak długa i ciężka drogę przeszła z in vitro.
Podziel się: