reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Jesli przed zastrzykiem to jest bardzo ladny4dpt a progesteron 21.85.
Chyba nisko?
Tak przed zastrzykiem.Jesli przed zastrzykiem to jest bardzo ladny
Vinszka
Miałam niżej, spokojnie nie jest źle.4dpt a progesteron 21.85.
Chyba nisko?
natalix0
Poczekaj jeszcze chwilę, bo może nic nie wyjść i wtedy będziesz się martwić... A po co? A jeśli w brzuszku dwa Okruszki wiją sobie miejsce, to będziesz je niepotrzebnie denerwować Poczekaj do 7dptDziewczyny pisałam jakis czas temu dokładnie o abstynencji przed punkcja zawalilismy i 1.5 dnia było przerwy ale w sumie plemniki były w nasieniu więc uff. Było 9 komórek Zaplodnilo się 6 z czego Uzyskaliśmy 3 blastki. Więc wynik nie za rewelacyjny. Ale porównując go do poprzedniego(wszystkie 6 zaplodnionych komórek padło po 3 dobie) to nie jest taki zły. Dziś 4 dpt dwóch blastek. Nie czuję nic nie mam objawów żadnego pobolewania klucia, brzuch jest miękki. kurde i swiruje. Czy jak jutro bym poleciała na betę to jest szansa że będzie wiarygodna?
Tak trudno jest wytrzymać :/ cały czas się myśli o tym ehh.. Ale dzięki za twoją opinięPoczekaj jeszcze chwilę, bo może nic nie wyjść i wtedy będziesz się martwić... A po co? A jeśli w brzuszku dwa Okruszki wiją sobie miejsce, to będziesz je niepotrzebnie denerwować Poczekaj do 7dpt
annemarie
Dziewczyny pisałam jakis czas temu dokładnie o abstynencji przed punkcja zawalilismy i 1.5 dnia było przerwy ale w sumie plemniki były w nasieniu więc uff. Było 9 komórek Zaplodnilo się 6 z czego Uzyskaliśmy 3 blastki. Więc wynik nie za rewelacyjny. Ale porównując go do poprzedniego(wszystkie 6 zaplodnionych komórek padło po 3 dobie) to nie jest taki zły. Dziś 4 dpt dwóch blastek. Nie czuję nic nie mam objawów żadnego pobolewania klucia, brzuch jest miękki. kurde i swiruje. Czy jak jutro bym poleciała na betę to jest szansa że będzie wiarygodna?
Mialas Ovitrell albo Pregnyl? Kiedy ? Moze ci Bete zaklamac.
reklama
Marzycielka7
Mialas Ovitrell albo Pregnyl? Kiedy ? Moze ci Bete zaklamac.
Mi akurat Pregnyl zakłamał [emoji20]
Podziel się: