reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie doszło i uważam, że to całe nasze szczęście, bo nawet jak by się udało to wysoka szansa, że bym poroniła. Miałam u nich 2 IUI do 3 nie doszło, choć chcieli ... i masę wizyt.
U mnie akurat wizyty są ograniczone ze względu na odległość, No ale zobaczymy. Mam trochę czasu żeby się zastanowić

reklama
Może to mało pocieszające, ale po nieudanych inseminacjach przeżywałam to bardzo, ale później mówiłam sobie, że mam kolejny cykl i kolejną szansę i trzeba zdobyć gdzieś siły i nie zamartwiać się bo to już tylko historia. Wiosna idzie, bocian przyleci i do Ciebie :*
Mi duchowo pomogło też "medytowanie" siedzenie w ciszy i słuchanie muzyki relaksującej i pozwolenie myślom na swój bieg, bez oceniania się. Radość z wypitej dobrej kawy i takie tam pierdoły :)
Wiem, że się nam kiedyś uda tylko kiedy ? Jestem osobą, która jak sobie coś postanowi to działa a tu trzeba cierpliwości... i to ile.
Cieszę się, że Wam się uda, na mnie też przyjdzie kolej ;)

Wiem, że się nam kiedyś uda tylko kiedy ? Jestem osobą, która jak sobie coś postanowi to działa a tu trzeba cierpliwości... i to ile.
Cieszę się, że Wam się uda, na mnie też przyjdzie kolej ;)
No jak to kiedy? w maju, sama pisałaś :) Nie wiem czy to dużo czy mało w porównaniu do innych starających się par, ale u nas to przeprawa 3 letnia była. Najgorsza jest świadomość, że nie mamy wpływu na to jak to się potoczy (poza lekami , wizytami i ogólnym dbaniem o siebie). Natura to czasem suka...

Kochane a jak to jest po transferze, jak teraz mam pęcherzyk ciążowy to jaki jest kolejny etap na usg?Teraz w pęcherzyku powinien być zarodek:-)?

@Marzycielka7 kciuki za dobre wiadomości i pomysły na stymulację.
@Dgd pięknego podglądania dzidzi.

Miłego dnia kochane staraczki, brzuchatki i mamusie.

EDIT: zapomniałam przypomnieć o chętnej do prowadzenia kalendarza, ja do następnego tygodnia mogę nie mieć możliwości.
Powodzenia i milego dzionka wszystkim :)

Co do kalendarza to moze swiezo zaciazone mamuski? Ostatnio was tu tyle sie narobilo, na pewno kroras bedzie chetna!
@Pini88 @Pala @Babeczki @Sili86 i inne :)

reklama
Do góry