Ja używam normalnych płynów i szamponów. Żyje jak przed in vitro Tylko kremy do twarzy z retinolem (czyli prawie wszystkie przeciwzmarszczkowe) są zabronione w ciąży, bo mogą uszkadzać płód, więc odstawiłam.Dziewczyny a jak sie kapiecie to uzywacie normalnych plynow i szamponow ? I co z kremami do twarzy?
reklama
jagodaaga
Fanka BB :)
No to kciukasyyy!!!U mnie jutro 7dpt. Mam takiego stresa że hej...ale MUSI BYĆ DOBRZE!
jagodaaga
Może i tak...bije się z myślami czy iść jutro na tą betę czy w środę ....Dziś masz 7 dpt?jutro 8 dpt ale Ty miałaś 3 dniowego więc niby ciut za wczesnie.
nie ma reguły-jednym wychodzi już 6 dpt a inni muszą zaczekać.
Jagodaa najważniejsze to się nie porównywać bo każda ma inne inne bety w innym czasie.
Pamietaj o puzzlach!
W weekend zamiast puzli szydełkowalam i nadrabiałam filmy a od dziś wpadłam w wir pracy, i innych obowiązków, więc czasu brak
U mnie tez zero...
A jutro widze dużo emocji na forum bedzie!!
KCIUKI za nasze betki i kropki
Ja zero objawów miałam przy poprzednim udanym in vitro, w dodatku z bliźniętami Zero, zupełne nic.
A teraz niestety wszystko inaczej i wszystkie możliwe objawy.
jagodaaga
Ja poprzednim razem po nieudanych transferach...za pierwszym razem...po prostu piersi przestały mnie boleć ok. 7 dpt i jakoś czułam że nic z tego, a po crio po prostu dostałam okres ok. 8 dpt.Ja zero objawów miałam przy poprzednim udanym in vitro, w dodatku z bliźniętami Zero, zupełne nic.
A teraz niestety wszystko inaczej i wszystkie możliwe objawy.
A teraz te piersi bolą niemiłosiernie .....tylko że to też może być progesteron....teraz stanowczo więcej go biorę...
Justyska13
Dziekuje kochana za rady.Mój miał cftr i czekaliśmy 4-5 tygodni. Później tyle samo czasu po otrzymaniu wyniku musiałam zrobić ja. U mnie wyszła zupełnie inna mutacja, także robiłabym z buta mutacje u was obojga.
Pini88
Ja na bete ale jutro u mnie to dopiero 3dpt takze nic pewnie nie wyjdzie przy okazji progesteron i estradiolHola hola... Dziewczyny! To ile jutro leci na betkę? Bo w kalendarzu to tylko ja wpisana [emoji33][emoji87]
ilmenau
Ja zero objawów, ale wcześniej też tak miałam. [emoji16] Boziu jakbym chciała już wiedzieć.
Czyli to dobry dobry znak dla ciebie
reklama
Ja na bete...7dpt. Blastka 5dniowa AA.Hola hola... Dziewczyny! To ile jutro leci na betkę? Bo w kalendarzu to tylko ja wpisana [emoji33][emoji87]
Podziel się: