Jak będziesz robić TSH, to rób od razu ft3 i ft4, bo jak by Ci TSH teraz wywaliło, to szczególnie ft4 będzie ważny dla lekarza. A u mnie sucho, ale już się nie przemęczam. W sumie, to prawie nic nie robię w domu, oprócz drobnych czynności. Mam zakaz od męża.Dzięki DGD :*
Od dwóch dni przed punkcja kiedy z usg mialy byc tylko 4 komorki do pobrania powiedzialam ze dosc i wyluzowałam głową.Pózniej już same zaskoczenia mnie czekały do dziś.
Cieszę się ogromnie,że mamy 4 mrożaczki (w końcu!) a co będzie teraz czas pokaże.
Bete mam robic 8 marca ale chcialabym wczesniej zrobic tsh bo ostatnio 3,2 i progesteron bo nawet nie wiem jaki mam.
A Ty jak się czujesz?Już sucho?
Jejku Kurciu strasznie Ci współczuję. Ja nie miałam nigdy takiego poronienia, ale pamiętam, że po transferach też miałam potopy. Lekarz mi wtedy mówił, że to przez 2-3 cykle może być, a u Ciebie to pewnie tym bardziej. Ale chciałam powiedzieć, że niedługo święta i musi być wielkanocny kurczaczek u Ciebie. No kurna musi! Albo 2@Biedroneczka8 3 No ja wlasnie mam juz drugi okres po i dalej jajca jak berety z tym... no nic wizyte mam w sobotę to powiem...
A jak z tą infekcją? Udało się opanować?