reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A tak sie zastanawiam...
Na poczatku grudnia mialam wywolywane poronienie arthrotec'iem, potem lyzeczkowanie. Potem pod koniec stycznia dostalam @, ktory byl mega obfity i z mega skrzepami. Potem doktor ze wzgledu na torbiel czynnosciowa kazal brac antyki, i dostalam po nich @. mam 5dc a krwotok i skrzepy przechodza ludzkie pojecie...
Czy to normalne ze organizm az tak nie moze do siebie dojsc? Mialam po drodze ze 2 usg robione i oprocz mega grubego endo lekarz nic nie widzial...

Kurcia Ty jesteś silna kobietka [emoji10]dasz radę [emoji110]

reklama
Jejku strasznie Ci współczuję [emoji22] trzymaj sie dzielnie! [emoji8]
A tak sie zastanawiam...
Na poczatku grudnia mialam wywolywane poronienie arthrotec'iem, potem lyzeczkowanie. Potem pod koniec stycznia dostalam @, ktory byl mega obfity i z mega skrzepami. Potem doktor ze wzgledu na torbiel czynnosciowa kazal brac antyki, i dostalam po nich @. mam 5dc a krwotok i skrzepy przechodza ludzkie pojecie...
Czy to normalne ze organizm az tak nie moze do siebie dojsc? Mialam po drodze ze 2 usg robione i oprocz mega grubego endo lekarz nic nie widzial...

Dzięki DGD :*
Od dwóch dni przed punkcja kiedy z usg mialy byc tylko 4 komorki do pobrania powiedzialam ze dosc i wyluzowałam głową.Pózniej już same zaskoczenia mnie czekały do dziś.
Cieszę się ogromnie,że mamy 4 mrożaczki (w końcu!) a co będzie teraz czas pokaże.
Bete mam robic 8 marca ale chcialabym wczesniej zrobic tsh bo ostatnio 3,2 i progesteron bo nawet nie wiem jaki mam.

A Ty jak się czujesz?Już sucho?
Bosko ze testujemy razem

Mam pytanie wzięłam zastrzyk z pregnylu dziś wieczorem
Kiedy po nim spodziewać się miesiączki ? Czy jak się wstrzelimy naturalnie to juz się nie pojawi ?
Jesli dzis zrobilas wieczorem zastrzyk to jutro wieczorem przytulanko i poprawka z rana pojutrze hehehe a za 2 tyg jesli okres nie przyjedzie to Biegiem na bete

[emoji507][emoji507][emoji507][emoji4]ps ja już 1 mam za sobą z bitą śmietanką mmm i zeby nie było dla kropka tez zabrałam [emoji4][emoji4][emoji3]
received_410303956192902.jpeg

[emoji507][emoji507][emoji507][emoji4]ps ja już 1 mam za sobą z bitą śmietanką mmm i zeby nie było dla kropka tez zabrałam [emoji4][emoji4][emoji3]Zobacz załącznik 947154

O rany jest 6 ;)) trzeba Cię gonić!!!
Miłego dnia dziewczynki i dla wszystkich które dziś działają [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Dziewczyny moze wy znacie jakis sposob zeby pozbyc sie opryszczki? Czy tego nie da sie przyspieszyc? Uzywam obecnie hascovir..
Za ok.tydzien pewnie bedzie punkcja.
Mam nadzieje ze to mnie nie dyskwalfikuje.. :/

Do góry