reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja kochana czekałam właśnie na takie wieści od Ciebie:D Teraz to tylko spokój (na ile się da;)) i czekanie. Ale głowa i tak już pewnie ciut spokojniejsza, bo przecież gromadka szkrabów czeka:tak:. Super. Kciuki zaciśnięte! Kiedy planujesz betkę?

Dzięki DGD :*
Od dwóch dni przed punkcja kiedy z usg mialy byc tylko 4 komorki do pobrania powiedzialam ze dosc i wyluzowałam głową.Pózniej już same zaskoczenia mnie czekały do dziś.
Cieszę się ogromnie,że mamy 4 mrożaczki (w końcu!) a co będzie teraz czas pokaże.
Bete mam robic 8 marca ale chcialabym wczesniej zrobic tsh bo ostatnio 3,2 i progesteron bo nawet nie wiem jaki mam.

A Ty jak się czujesz?Już sucho?

Dziewczyny rozbiłam bank w swoim życiu!;)
Wczoraj transfer 4 dniowej moruli (wiecie jak z moim lekarzem ) a dziś 4 blastki zamrozili-pierwszy raz dopiero na trzeciej stymulacji się doczekałam!
I to aż 4 mrożaczki.
Wczoraj na transferze usłyszałam ze dwie rokujące i te dwie dziś w południe potwierdzili do mrożenia a pozostałe 3 morule trzymają do jutra.
Po południu informacja,że są jeszcze dwie słabsze ale już blastki!(ponoć pojawiła się jama blastocysty i zdecydowali się na mrożenie ale te dwie są chyba słabsze)
2 finalnie padły z 7 zarodków.
Ktosiek jest z nami od wczoraj a co będzie będziecie wiedzieć na pewno:) Szczerze podchodzę z dużym dystansem,wole popełnić łzy radości niż kolejne rozczarowanie.
dziś 1dpt ale zero objawów,biore spasmolinę i od czasu do czasu relanium.

Damy znać :)

@Kurcia @Sol @Riddikulus @delfin79 @Forget-me-not... @Dzoannna @Justyska13 @nadzieja xxx @Laurka2019 @sssurykatka @dżoasia @Olk@24
Dziękuje dziewczyny za wsparcie!
Super wieści kochana[emoji1]
Ilość mrożaczków marzenie...
Trzymamy kciuki za Twojego kropusia[emoji110] [emoji110]

Dziewczyny odezwała się dziewczyna co ma znajoma farmaceutke i wypisze mi receptę a ona kupi i już jutro wyślę [emoji173]️ Chciałam pozostawić to naturze ale sumiennie by mi tego nie podarowała . Po tym co człowiek przeszedł ciężko mi zawierzyć losowi ...

Super, że udało się załatwić :) a wieści o naturalsach tak bardzo cieszą :D

Przy osttanim transferze mialam straszne skurcze i nospa nie pomagała a teraz przed transferem wzielam spasmoline i tak 3 razy dziennie a relanium dopiero po transferze bo nie mialam wczesniej ale gdybym miala to bym walnęła już przed ;)

IMG_2421.JPG

Brawo Tina - youre simplu the best!!

Dziewczyny rozbiłam bank w swoim życiu!;)
Wczoraj transfer 4 dniowej moruli (wiecie jak z moim lekarzem ) a dziś 4 blastki zamrozili-pierwszy raz dopiero na trzeciej stymulacji się doczekałam!
I to aż 4 mrożaczki.
Wczoraj na transferze usłyszałam ze dwie rokujące i te dwie dziś w południe potwierdzili do mrożenia a pozostałe 3 morule trzymają do jutra.
Po południu informacja,że są jeszcze dwie słabsze ale już blastki!(ponoć pojawiła się jama blastocysty i zdecydowali się na mrożenie ale te dwie są chyba słabsze)
2 finalnie padły z 7 zarodków.
Ktosiek jest z nami od wczoraj a co będzie będziecie wiedzieć na pewno:) Szczerze podchodzę z dużym dystansem,wole popełnić łzy radości niż kolejne rozczarowanie.
dziś 1dpt ale zero objawów,biore spasmolinę i od czasu do czasu relanium.

Damy znać :)

@Kurcia @Sol @Riddikulus @delfin79 @Forget-me-not... @Dzoannna @Justyska13 @nadzieja xxx @Laurka2019 @sssurykatka @dżoasia @Olk@24
Dziękuje dziewczyny za wsparcie!
Na objawy jeszcze przyjdzie czas[emoji4][emoji4] zazdroszczę, że juz jestes po transferze [emoji1] ja dopiero pojutrze w piatek (punkcja w niedziele) i niby to tylko 2 dni, a taaak dlugo [emoji28][emoji28]

Trzymam kciuki, żeby zostal z Toba ktosiek na 9 miesiecy [emoji123][emoji123][emoji3590] kiedy po transferze mozna robic test sikany/z krwi. Mój lekarz mowi ze bezpiecznie jest 14 dni po punkcji, (jesli na swiezych zarodkach) czyli w moim przypadku kolo 9 dnia po transferze... A jesli i tak mam badac progesteron co 2-3dni i pilnowac poziomu, to jak sie opanować żeby za jednym pobieraniem krwi nie zrobic za kazdym razem bety [emoji23][emoji23] ale na początku bedzie pewnie falszywie dodatnia przez ovitrelle/pregnyl a potem będzie spadac co bedzie powodowało niepotrzebny stres [emoji849]
Kiedy Wy robiliscie testy po transferze?

Mam pytanie wzięłam zastrzyk z pregnylu dziś wieczorem
Kiedy po nim spodziewać się miesiączki ? Czy jak się wstrzelimy naturalnie to juz się nie pojawi ?

reklama
Do góry