reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@dżoasia - nic , odpukac nowego się nie przykleiło - chyba te stare choroby się ciągną w tych wynikach. No nic mamy jeszcze 2 miechy na poprawę armii ;). U mnie wsio oki TSH 1.14 , prolaktyna , homocysteina, witaminki itd. miodzio. Mam profilaktycznie stosować dietę z niskim IG - - i całkowicie odstawić cukier - beee nie mogę jeść żelków :o i lodów pistacjowych :growl:. U Nas Pani dr zapowiedziała , że bedzie mose plus icis. No nic czekam na wizytę u wujka Jarka i jego pomysły i maj jest mój :p. Ważne , że jest plan i chyba wreszcie mamy dr , ktory patrzył na Nas całościowo czyli ja plus m@łż , a nie tylko ja :mad:
Także dziewczynki czekajta na Nas.

reklama
Część Babulce.
Gratuluję pieknych widoków , bet i dzidzioków same słodkości do zacałowania. @dżoasia - " mówiłam" , że rok 2019 jest Twój - leż i pachnij do sierpnia. @annemarie , a Ty jak samopoczucie. @Kurcia Ty , już niedługo przelot do bazy ? @Agonia777 - Gosik jak tam u Ciebie ? @tina35 -Tinka piekny wynik ! Za wszystkie mego [emoji110]całym serduchem.
U mie zawieszenie do konca kwietnia. Mieliśmy podchodzić do KD w Ciechocinku ale - dużo większe koszta:-( :( więc zdecydowaliśmy sie na Invimed. 15 marca wizyta u wujka Jarka i zalecenia co do kiepskich kirów. Pociesza mnie to , że Pani Doktor w Invimed - stosuję się do zaleceń wujka Jarka :tak: mówi , że ma pacjentki z jego kontrowersyjnym i dziwnym zleceniami - ale w 2 przypadkach , po paru nieudanych próbach zaszły w ciążę - wiec sie jej trzymam :biggrin2: .
Także ten - dziewczynki dla Wszystkich Nas za chwilkę lub parę chwilek zaświeci słoneczko.

Kochana,
wszystko ok u nas. Dzieciaki robia party w brzuchu , sa bardzo...eee jakby to powiedziec[emoji23][emoji23]maja sportowe podejscie do zycia w dzien i w noc[emoji23]. Oprocz tego ..? Nie zapowiada sie na szybki porod, szyjka 5,5 cm, nocne latanie do wc, zgaga itp. Pierdoly w porownaniu z tym co mogloby byc.
Ciesze sie ze u Ciebie wszystko ok, wyniki cacy i czekamy na was najlepiej w trojpaku.Mam nadzieje ze KD przyniesie wam upragnione szczescie[emoji120][emoji120][emoji120]

reklama
Do góry