Biedroneczka83
Fanka BB :)
Dziękuję Kochana! Jestem po 4 inseminacjach, 1 stymulacji w Gamecie w Łodzi- protokół długi (niestety bez transferu - nieprawidłowe kom jajowe)- wtedy Dr Radwan nie dawał nam szans na nic, mówił o banku kom. jajowych. Nie poddaliśmy się. Dalej leczyliśmy się chwile w Angelius w Katowicach a potem w Antrum w Bytomiu - tam 2 transfery (1 transfer protokół krótki 5 kom. jajowych, 3 obumarły transferowano 2 morule - bez efektu, ale tez moje TSH ponad 5 [może to było przyczyną], nie sprawdzono wcześniej bo bylo ok, a 2 transfer - pobrani 5 kom, 3 obumarły, 2 zamrozono bo miałam zespół hiperstymulacji i brałam Diostinex (KOSZMAR), transfer z 2 mrożaczków: 1 morula 1 blas. - bez efektu, ale powikłane zapaleniem pęcherza z kolką nerkową). Nie mamy żadnych zarodków crio. Poza tym jestem po radiojodzie w 2015r z powodu nadczynności tarczycy - obecnie niedoczynność - biorę Letrox. Nigdy nie byłam w ciąży. Miałam laparoskopię, histeroskopię, drożność jajowodów - wszystko ok, nasienie męża przebadane 6x - OK. Nie byłam konsultowana immunologicznie, nie brałam nigdy sterydów. AMH z 08.2018r 2,07...
Strasznie duzo przeszłaś. ;(((( trochę rozumiem bo ja w szpitalu zaliczyłam hiperke a jak mnie karetka zabierała myślałam ze opierdziele im ściany z bolu.
Ale nie poddawaj się! Invitro to niestety loteria trzeba trafic na swój dzień - rzadko mamy tu historie które kończą się z pierwszym transferem ciaza.
Trzymam kciuki!!!!