dżoasia
Fanka BB :)
może przełóż sobie tą wizytę chociaż na czwartek lub piątek?Dziewczyny we wtorek mam wizytę u ginekologa z kliniki in vitro. Kazał mi przyjść na wieść o ciąży. Transfer był 14 stycznia. Cxy on cokolwiek zobaczy na usg? Np pecherzyk?
Idealne te wyniki nie są, ale chyba jakiejś dużej tragedii nie ma. Insulinę ci trochę za bardzo wywaliło, ponoć dobrze, żeby po godzinie nie przekraczała 40 a o 2h powinna wrócić. Ale ja się tak za bardzo nie znam na tym :/@dżoasia @Dgd @Biedroneczka83 @Majaaa @annemarie @Sol @ilmenau @redferrari @Olk@24 @Mieciu85 @Ela86 @sunrisea @Kurcia i pozostałe których nie wymieniłam Kochane kobitki, moje „mądre głowy forumowe” pomóżcie. W przyszłym tygodniu prawdopodobnie transfer . Zrobiłam krzywe cukier i insulina. Powiedzcie jakie są idealne wyniki . Ja mam: glukoza na czczo 86mg/dl; glukoza po godzinie 175mg/dl ; glukoza po dwóch godzinach 79mg/ dl. Natomiast insulina na czczo 8,6 uU/ml; po godzinie 152uU/ml; pi dwóch godzinach 39,2uU/ml
TSH 0,51;
Estradiol 590,7pmol;
Progesteron 0,05ng/ml
Prolaktyna 598,2mU/l
Wbrew pozorom zazdroszczę ci tego rzyganka. Jak mnie mdliło, to wiadomo, że przyjemnie nie było ale przynajmniej miałam spokojniejszą głowę, że wszystko jest ok. A od tygodnia nic mi sie nie dzieje więc sobie trochę czasem schizuję.Wiem co czujesz ja przy pierwszej ciąży miałam dwa znikające bliźniaki w 9tc wiec wiem ze to boli. Po prostu się zatrzymały i trzeba było do szpitala.
Kochana ja na razie optymizm umiarkowany nic nie oglądam nic nie kupuje, może jak Ko bebzon wyskoczy. Trochę się przekomarzamy jak się będzie dziecko nazywało i tyle z akcji „jestem w ciąży”. Trochę się uspokoiłam bo prenatalnych, ale nadal się trochę obawiam.
Czuje się dobrze ale więcej śpię w dzień niż w nocy, dlatego buszuje. 16tc a nadal dużo wymiotuje, podobno z tym 12 tygodniem nie ma reguły, wiec muszę być cierpliwa.