reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam wszystkie panie w ten śnieżny dzień (przynajmniej u nas)!

@Vinszka - mocne kciuki, żebyś na dzisiejszej wizycie dostała zielone światło do transferu!!! Dawaj znać po wizycie.

✊ ✊ ✊ za wszystkie działające zza krzaków, ale pamiętajcie, ze forumowe kciuki przynoszą szczęście, więc polecam wpisać się do kalendarza.
Oznaczajcie mnie przy datach, które chcecie, żeby były dodane. Teraz mogłam je spisywać z waszych postów, bo przez przeziębienie cały tydzień byłam uwięziona w domu (fajnie zaczęłam moje L4), ale od przyszłego tygodnia mam zamiar wrócić do świata aktywnych ludzi :D więc już mogę czegoś nie wyłapać ;)

Miłej soboty!
Dziękuję za wpisanie do kalendarza ;)

reklama
Niech szaleje beta jestem zaaa :) a Ty ilu dniowe miałaś zarodeczki? I który jest aktualnie u Ciebie Tc? :)
u mnie były blastki, dzisiaj 8+0 ;)
Mam cytokiny oto one. Cos tu widzisz? Doc nie chcial za duzo mowic. Chyba nie chcial mnie zalamywać
nie jest źle, tylko IL 10 musi być wyżej jak na ciążę. Reszta wg mnie jak najbardziej dobrze, nawet te strzałki w dół też są ok :)

Dziękuję[emoji6] a encorton albo intralipid dostałaś? Ja mialam malutką dawke encortonu tylko 5mg i tylko ze wzgledu na moją rzadką chorobę skóry nieznanego pochodzenia.
Chciałabym podejść zaraz do kolejnego transferu gdyby mi dali wiecej leków 'tak na wszelki wypadek' ale czuje ze u mnie coś może być dodatkowego.
IntralipiIntralipid nie, nie badałam immunologii. Ni widziałam potrzeby, bo na 4 transfery były 2 implantacje. Może zbadam w przyszłości. 2 pierwsze transfery miałam na encortonie 7.5 mg, z czego jeden beta 0, a drugi poronienie. 3 następne bez encortonu (powiedzieli, że zmieniły się zalecenia, a ja go źle znosiłam i tyłam po tym). BeBez encortonu mam na koncie ciążę pozamaciczną, betę 0 i teraz ciążę 16 tydz. Ja generalnie jestem zwolennikiem teorii, że im mniej leków tym lepiej. Więc może rzeczywiście zrób dodatkowe badania, przeczucia tez ważna rzecz.

Dziewczyny jest zielone światło na transfer w marcu!!!! [emoji1][emoji1] aaaale w tym cyklu mam zrobić badanie receptywności endometrium. Któraś z was robiła może?

Moje śnieżynki[emoji3587], mamusia wraca. [emoji8][emoji8][emoji8]

Czyli Era Test? Ja byla krotko przed, ale okazalo sie zupelnie niepotrzebne.

Dziewczyny we wtorek mam wizytę u ginekologa z kliniki in vitro. Kazał mi przyjść na wieść o ciąży. Transfer był 14 stycznia. Cxy on cokolwiek zobaczy na usg? Np pecherzyk?

Dziewczyny we wtorek mam wizytę u ginekologa z kliniki in vitro. Kazał mi przyjść na wieść o ciąży. Transfer był 14 stycznia. Cxy on cokolwiek zobaczy na usg? Np pecherzyk?
Patrząc na Twoją betę, 15 dpt może być jeszcze za wcześnie na pęcherzyk, więc się nie denerwuj. Pecherzyk powinien pojawić się przy becie powyżej 1000, a tak na pewno to 1500-2000.

reklama
Do góry