Mojemu podoba się Michasia i narazie na niej stanęłoJa nie mogę mojego przekonać do Anity lub Igi a oba imiona bardzo mi się podobają
reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Dziewczyny , bardzo was proszę o modlitwę...
Właśnie umiera dziadek mojego męża...
Niestety nie doczekał się prawnuków...
Ola, bardzo mi przykro
Będziecie opowiadać waszym dzieciom o ich pradziadku
@ilmenau dopisz mnie proszę do kalendarza. 11 luty - wizyta u lekarza prowadzącego
Dopisane
redferrari
Raz wstać siku? Straszne! hmmmm... ja tam wstaję po 5 razy - już się chyba przyzwyczajam do wstawania do dziecka - a najgorsze jest to, że po tym jak się wysikam zaraz oczywiście chce mi się mega pić więc wypijam pół szklanki wody i wiadomo jak to się kończy...żadnych skoków delikatnie, powoli się oswajamy, cieszymy się ale bardzo ostrożnie. Niestety radosnej sielanki już nie będzie po takich przejściach... trudno. Czuję się bardzo dobrze, żadnych mdłości nawet nie mam ;P nooo, może czasem takie 5cio minutówki, ale tego nie liczę. Najgorsze jest to, że musze w nocy RAZ wstac na siku ;P
Laurka2019
Tez mialam intralipid i tez bralam koenzym do tego. Po lipidzie NKmi spadalo, w ciazy roslo. Wg mnie z koenzymem to nic wspolnego nie mialo. Tyle z moich doswiadczen[emoji4]
Ja mam ubiquinol200mg radzilabys brac co drugi dzień zeby NK nie wywaliło w kosmos? Czy zbadac poziom q10? Czy jakis konkretny poziom q10 moze byc przypisany do konkretnego poziomu NK? Czy brac q10 jak dotąd i czekac na skutki?
Bądź tu człowieku mądry,zeby nawet przy suplementacji było tyle dylematow...
annemarie
Ja mam ubiquinol200mg radzilabys brac co drugi dzień zeby NK nie wywaliło w kosmos? Czy zbadac poziom q10? Czy jakis konkretny poziom q10 moze byc przypisany do konkretnego poziomu NK? Czy brac q10 jak dotąd i czekac na skutki?
Bądź tu człowieku mądry,zeby nawet przy suplementacji było tyle dylematow...
Ja bralam koenzym w ilosci 30 mg dziennie przez 3 lata po to zeby podreperowac komorki i w zyciu bym nie wpadla na to ze to NK podwyzsza. Zreszta regularnie je badalam i staly w miejscu. Moze jest to metoda zeby zobaczyc czy cos sie faktycznie dzieje?Szalec mi zaczynaly przy kazdej ciazy, wtedy je intralipidem dobijalam. Moze warto sie lekarza zapytac?
Laurka2019
Dziekuje za odp,napewno porusze z nim ten temat KOLEJNY raz.Ja bralam koenzym w ilosci 30 mg dziennie przez 3 lata po to zeby podreperowac komorki i w zyciu bym nie wpadla na to ze to NK podwyzsza. Zreszta regularnie je badalam i staly w miejscu. Moze jest to metoda zeby zobaczyc czy cos sie faktycznie dzieje?Szalec mi zaczynaly przy kazdej ciazy, wtedy je intralipidem dobijalam. Moze warto sie lekarza zapytac?
A jaki efekt mialas po suplementacji? Byly jakieś efekty w ilosci/jakosci komorek?
annemarie
Dziekuje za odp,napewno porusze z nim ten temat KOLEJNY raz.
A jaki efekt mialas po suplementacji? Byly jakieś efekty w ilosci/jakosci komorek?
Wiesz u mnie nigdy nie bylo problemu z iloscia a raczej z jakoscia... chociaz przy drugiej stymulacji mialam chyba z 13 komorek , 10 sie zaplodnilo i podzielilo, zadna nie padla i zadna sie nie zaiplantowala. Genetyki i starosci komorek suplementami niestety nie da sie zmienic. Probowalam...[emoji3]
Liv26
Młodzież w chacie była " jak Bóg przykazał " robiona , wiec sie nie liczyLiv nie gadaj” niestety”[emoji23]bo ty juz masz mlodziez w chacie a duzo jest tu takich co pierwsza runde odhacza.wiec w sumie super sprawnie wam to poszlo[emoji23][emoji23][emoji23]
Sol
Wow. Witamy znowu.Dobry wieczór wszystkim . Dawno mnie tu nie było . 15 stycznia miałam transfer. W poniedziałek 6dpt beta hcg: 75, dziś 8dpt beta hcg 216 . Idzie w dobrym kierunku
Fajnie. Gratulacje
reklama
NadziejaJest
Dziewczyny jesli badanie cross match wyszlo mi dodatnie. Tzn co? To ze odrzucsm zarodek bo jest tez po czesci meza tak? Czy to badanie wyklucza zebym miala szczepienia z krwi meza? Chyba cos mi sie chrzani to wszystko nk mi wyszlo 10% to chyba chociaz to dobre...
Podziel się: