Bardzo bym chciała ale jadę do pracy a potem mam spotkanie z koleżanką i nie chce jej wystawic. Dawno się nie widzialysmy. Jutro pojadę na betęNie skusisz sie dzis na bete,zeby sobie stresu oszczędzić?
Wygląda to wszystko obiecująco
reklama
Dziękuję boję się strasznie, mam kiepskie wyniki z immunologi i boję się ze zaraz się skończy poronieniem. Cieszę się i boję jednocześnieU mnie było to samo :-) No to zycze ci teraz duzo tycia, wielkiego brzucha i spuchniętych nóg heheeh zycie musi byc sprawiedliwe
ilmenau
Fanka BB :)
annemarie
Zrobiłam test ciążowy 8dpt.Zwykly sikacz 10.i wyszły dwie kreski po minucie. Ta druga wiadomo błada ale jest. Czy możliwe ze się udało i wynik wyszedł tak szybko? To był trzydniowy zarodek
Jasne ze mozliwepiekne wiesci z rana[emoji847][emoji847][emoji847]
redferrari
możliwe - leć na betęZrobiłam test ciążowy 8dpt.Zwykly sikacz 10.i wyszły dwie kreski po minucie. Ta druga wiadomo błada ale jest. Czy możliwe ze się udało i wynik wyszedł tak szybko? To był trzydniowy zarodek
Teraz czekamy na wynik bety ❤❤❤ no i będziesz gruba kochana gratuluję ❤❤❤Zrobiłam test ciążowy 8dpt.Zwykly sikacz 10.i wyszły dwie kreski po minucie. Ta druga wiadomo błada ale jest. Czy możliwe ze się udało i wynik wyszedł tak szybko? To był trzydniowy zarodek
Jeszczeniematka
Zrobiłam test ciążowy 8dpt.Zwykly sikacz 10.i wyszły dwie kreski po minucie. Ta druga wiadomo błada ale jest. Czy możliwe ze się udało i wynik wyszedł tak szybko? To był trzydniowy zarodek
Po cichutku już gratuluje i czekam na wieści z bety [emoji4]
P.S. Czy tabletki ode mnie poszły w ruch po transferze? [emoji4]
Marzycielka7
A czemu ma tyle badań zleconych? Kurcze mojemu nic nie zlecali tylko podstawowe badanie nasienia, kariotyp i choroby
Mojemu zlecali kariotyp,bad. nasienia, chlamydie, HCV,HIV ,Hbs
Sol
Gratulacje! Jest dobrze. Trzeba teraz potwierdzic beta i przyrostami tą ciążeZrobiłam test ciążowy 8dpt.Zwykly sikacz 10.i wyszły dwie kreski po minucie. Ta druga wiadomo błada ale jest. Czy możliwe ze się udało i wynik wyszedł tak szybko? To był trzydniowy zarodek
reklama
Margit2018
Baylee gratulacje aż miło rozpocząć dzień. Daj znać jak zrobisz betę.
Podziel się: