Cześć dziewczyny. Ja już po wizycie u endokrynologa. No i oczywiście nie może być normalnie. Po dzisiejszych wynikach badań, endo stwierdził, że mam Hashimoto. Pierwsza myśl - co? Jak to? I znowu, czemu nikt tego wcześniej nie stwierdził/nie zbadał? A teraz dostałam eutyrox i nie wiem czy nie za późno... 7 tc. Nie ogarnęłam tematu jeszcze, nie do końca skumałam. Wyniki z dzisiaj TSH 5,13, ft3 3,02, ft4 1,58, Anty TPO 18,69, Anty TG 496,6 przy normie do 40. Jestem wściekła, bo dochodzę do wniosku, że 2 lata walki, 4 stymulacje były bez sensu. Wystarczyło zacząć od prolaktyny, IO i TSH. Zresztą wszystkie wyniki pokazywałam w klinikach i nikomu nie przeszkadzały... Taśma szła dalej
Endo kręcił dzisiaj głową. Mam jeszcze zgrzyt z metforminą, bo kazał odstawić, a ja się panicznie boję, bo diabetolog zalecał brać.
@Biedroneczka83 Ty wczoraj pisałaś o TSH. Miałaś badane przeciwciała?
@sksk przykro mi, że musisz się jeszcze denerwować. Tak ładnie szło... A przypomnij, dlaczego miałaś zapładnianych tylko 6 komórek? Czy w Twoim przypadku nie było wskazań, żeby zapładniać wszystkie? Ja już wiekowa, więc u mnie wskazaniem był wiek. Ale u Ciebie może podstawą byłaby genetyka. Tak czy inaczej trzymam kciuki za c.d. rozwoju zarodeczków!