Super teraz czekamy na przyrostktóry to transfer???Dziewczyny 6dpt . Moge się cieszyć?
reklama
Agniecha1508
Fanka BB :)
@jagodaaga - ja tak miałam na długim protokole - co chwila krwawienia lub plamienia . U mnie unormowalo się po 2 opakowaniu antyków branych ciagiem bez przerwy.Jagodko ja plamiłam ale od polipa więc nie pomogę ale pewnie zaraz ktoś się odezwie.
Marzycielka7
Tak , brałam
Ja biore 3 tabletki dziennie
2 x rano i 1 x wieczorem
Czy coś one dały Tobie?
Kokoszka33
Aktywna w BB
To mój pierwszy transferSuper teraz czekamy na przyrostktóry to transfer???
Margit2018
No to szczęściara z ciebie że za pierwszym razem się udałoTo mój pierwszy transfer
dżoasia
haha dobre jedzonko to podstawa udanych transferówTo mój pierwszy transfer
Kokoszka33
Aktywna w BB
@dżoasia wiedziałam od czego zacząćhaha dobre jedzonko to podstawa udanych transferów
Marzycielka7
No to szczęściara z ciebie że za pierwszym razem się udało
Marzenie każdej kobiety która podchodzi do ivf by się udało za pierwszym razem ...
sssurykatka
Niestety nie pomogę, 2 razy szłam krótkim, ale bez antyków. Myślę, że skontaktuj się jutro z lekarzem.Serio nikt nie miał podobnie i nikt mu nie pomoże??
Hej. Dziewczyny, mam pytanie ....zaczęłam brać antyki , tak będę podchodzić do krótkiego protokołu , dziś 10 dzień cyklu i ciągle krwawię... Zaczynam się już martwić, tym bardziej że w tym tygodniu muszę zrobić cytologię bo skończyła mi się ważność a bez tego nie podejdę....i nie wiem, czy to normalne to krwawienie? Czy dzwonić do lekarza? Jeśli możecie, powiedzcie jak wygląda krótki protokół rozpoczęty antykami? Jak to po kolei wygląda?
@Marzycielka7 transfer trwa ok 5 min, potem leżysz na fotelu jeszcze ok 10 min. Z wypełnionym pęcherzem się zgłaszasz, u mnie w klinice embriolog na ekranie pokazuje Ci zarodki. Cienkim cewnikiem wprowadzają je do środka, nie boli.
Hej dziewczyny.
Dzisiaj mój 10dpt. Wczoraj robiłam betke, ale niestety wyniki będą dopiero jutro, bo weekend. Jutro rano znowu będę robiła badanie. Mam do Was pytanko. Dzisiaj zrobiłam sikańca, bo byłam ciekawa. Robiłam o 6 rano, ale sama nie wiem.jak interpretować wynik. Jedna kreska była bardzo ciemna, a druga po minucie się pojawiła ledwo widoczna.. myślałam że mam majaki więc kupiłam później 2 test, bardziej czuły. I znowu to samo, druga kreseczka bardzo bardzo jaśniutka. Mój M wziął test do lepszego światła i była troszke bardziej widoczna.. ale nadal dużo jaśniejsza niż ta pierwsza..
Jak dla mnie to Ty w ciąży jesteś
reklama
Nawet nie wiesz jak chce Ci wierzyćNiestety nie pomogę, 2 razy szłam krótkim, ale bez antyków. Myślę, że skontaktuj się jutro z lekarzem.
@Marzycielka7 transfer trwa ok 5 min, potem leżysz na fotelu jeszcze ok 10 min. Z wypełnionym pęcherzem się zgłaszasz, u mnie w klinice embriolog na ekranie pokazuje Ci zarodki. Cienkim cewnikiem wprowadzają je do środka, nie boli.
Jak dla mnie to Ty w ciąży jesteś
Podziel się: