reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja tez was czytam :) KOMEDIA :) dzoasia bedzie glaskac biedrone da jej czekolade z barku a tej bedzie za malo i zje dzoasie na co ozis powie a nie mowilam :) wezmie bron i wystrzela wszystkie bo przeciez robi patent, ale najpierw sie podrapie po nosie bo zaplacze, a jak placze to ja nos szczypie jakie nie placze to juz bedzie miala cela :) Kto jej da pozwolenie na bron :) a dzoasia wielka dama bo ma jakis bagaz doswiadczen i zachowuje sie jak lekarz :) no coraz lepiej sie was czyta. normalnie R szuka Z.
Pozdrawiam serdecznie i ślę czekoladkę do lektury ;)

@dżoasia , jak tam wczorajsza wizyta? Wiadomo już coś? Wchodzę na forum, wypatruję informacji i nic nie ma :(

"Magia Świąt" dopadła również forum, a szkoda
@dżoasia jak po wczorajszej wizycie?
Kobietki u mnie wszystko dobrze ;) Transfer ustalony na początek przyszłego tygodnia :*
Dzień dobry wszystkim. A ja pominę milczeniem dzisiejszy wstęp co niektórych na forum. Nie warto się denerwować głupotami...Bezsensownym postom mówimy NIE! Ja mam dzisiaj łeb jak sklep. Disiaj w nocy miałam kryzysową sytuację. Znowu wybudziły mnie mocne skurcze a po nich ból miesiączkowy. Najpierw pobiegłam po nospę, a potem na ugiętych nogach szłam do toalety... Ale narazie czysto. Do rana bałam się zasnąć. To wszystko jakoś tak mi się źle kłada w głowie. Do tego nie mogę się wyleczyć. Piąty dzień zakichana w łóżku leżę. I wygląda na to, że chyba kolejny tydzień poleżę. Boję się, że nie dotrwam do świąt. Z tego co czytałam to 5 i 6 tydzień są kluczowe. Jak się je przejdzie, to ryzyko poronienia spada. Mąż mi zagroził, że zabierze mi tel. jak będę takie rzeczy czytać. Przepraszam za smutasy. Tak mnie jakoś dzisiaj naszło przygnębienie:( Choć powinnam się cieszyć każdą obecną chwilą. Pewnie mi minie po jajecznicy;) Pozdrowionka dla wszystkich!
Dgd zdrówka i spokojnego brzuszka :*
Czy jest jakiś przedział czasowy , ile trzeba odczekać od punkcji do współżycia ? :rofl:

:szok: no to jak by wszytsko zrozumiałe ;)
Czemu tak quwa boli :baffled:
Olka no to się wydało :p Jaki wynik stymulacji?
Hej dziewczyny :) @dżoasia @Dgd @redferrari @annemarie @Justin87 @sksk @ilmenau @motylek24 @Olk@24 @sunrisea @Gotart @chlopkers @Sol @Pat1980ka i pozostałe wspaniałe koleżanki :) Proszę Was o fachową poradę. Dzisiaj trzeci dzień stymulacji, długi protokół, a mnie dopadło przeziębienie. Czy to może mieć wpływ na ilość i jakość komórek? Czy coś powinnam zrobić? Będę wdzięczna za Wasze rady :biggrin2:
Popieram to co dziewczynki przede mną już napisały
Część dziewczyny, trochę was dziś podczytuje, bo chyba wpadnę na stałe [emoji1]

W następnym roku, a to właściwie za chwilę mam w planach dołączyć do staraczek [emoji123] Już nie mogę się doczekać, a jednocześnie boję się, że będzie trudno mi to wszystko pogodzić. [emoji85]

Drogie Panie, życzę miłego dnia i dużo siły! [emoji8] Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona [emoji4]
WELCOME BACK :D niektórzy cię tu jeszcze pamiętają :p Przed transferem najlepiej umówić się na wizytę od koniec cyklu poprzedzającego - ok 20dc, potem wystarczą z 2 wizyty, chyba, że coś będzie nie tak szło to więcej :)
Dziewczyny doradzcie mi. Jestesmy z mezem przed ivf dopiero w lutym ma byc stymulacja bo maz bierze jeszcze tabsy na prolaktyne, testosteron i cos jeszcze. U meza wyszla ologoozospermia. Wiadomo swieta sie zblizaja wiec i % na stole beda. Rodzina nie wie o naszych problemach wiec ciezko bedzie im przegadac ze nie pijemy. A nie pijemy % bo wiadomi ze to wplywa na jakość nasienia, a ja nie pije by moze zwiekszyc szanse(tak sobie sama powiedzialam). Powiedzcie mi co zrobić? Sadze ze mi 1-2 lampki wina nie zaszkodza a pewnie jak nie jedna z was pisaly zwiekszy krazenie krwi. Ale jak z mezem???
Jeśli definitywnie nie chcecie pić i się przyznawać, to może wymyślcie sobie jakiś nieplanowany wyjazd i niech mąż "będzie" kierowcą :D ;)

Kobietki u mnie wszystko dobrze ;) Transfer ustalony na początek przyszłego tygodnia :*

Olka no to się wydało :p Jaki wynik stymulacji?

WELCOME BACK :D niektórzy cię tu jeszcze pamiętają :p Przed transferem najlepiej umówić się na wizytę od koniec cyklu poprzedzającego - ok 20dc, potem wystarczą z 2 wizyty, chyba, że coś będzie nie tak szło to więcej :)

Jeśli definitywnie nie chcecie pić i się przyznawać, to może wymyślcie sobie jakiś nieplanowany wyjazd i niech mąż "będzie" kierowcą :D ;)
Ale superancko! To planujesz betowanko w Wigilię czy po Świętach?:D

reklama

Olka no to się wydało [emoji14] Jaki wynik stymulacji?

WELCOME BACK :D niektórzy cię tu jeszcze pamiętają [emoji14] Przed transferem najlepiej umówić się na wizytę od koniec cyklu poprzedzającego - ok 20dc, potem wystarczą z 2 wizyty, chyba, że coś będzie nie tak szło to więcej :)

Będę mocno zaciskać kciuki [emoji8]

Do góry