reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy możecie polecić jakiegoś immunologia z Poznania?

Kochana, jedz do Pasnika. Takiego lekarz jak ten nie znajdziesz, powiem moja historie. Bylam u niego tylko raz, zaplacilam za jedna wizyte, przepisal co trzeba i caly kontakt z nim przez maila. Teraz biore Neupogen i za kazdym razem kaze mi sprawdzam morfologie, po otrzymaniu wyniku odpisuje mi codziennie co mam dalej robic. Nie zaplacilam mu za to ani grosza, odpowiada na maile, a takich jak ja jest bardzo duzo.

Dla porownania w Invicta chcialam porozmawiac o moich zarodkach z embriologiem bo wiedzialam ze sa bardzo slabe i musialam zaplacic 100zl, i jeszxze wyslac potwierdzenie wysylki, bez tego nie moglam nawet z embriologiem porozmawiac, inna kolezanka musiala doplacac innemu lekarzowi w Novum za wykonanie zabiegu bo on chcial to zrobic! Ogolnie porazka, czysty interes. Doktor Pasnik to lekarz z prawdziwego zdarzenia. Takiego to tylko ze swieca szukac!!!! A wiec nawet jak daleko to jedz, ja lecialam ze szwajcarii aby sie z nim spotkac, to mysle ze i Ty ogarniesz!

reklama
Do góry