annemarie
Fanka BB :)
Nasza dziewczynka( jesli sie chlopcem nie okaze) bedzie pewno HelenkaSynek Staś
Córeczka Patrycja
Takie nasze marzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nasza dziewczynka( jesli sie chlopcem nie okaze) bedzie pewno HelenkaSynek Staś
Córeczka Patrycja
Takie nasze marzenia
Helenka piękne imię ja proponowałam Helenkę ale mężowi się kojarzy z była szefowaNasza dziewczynka( jesli sie chlopcem nie okaze) bedzie pewno Helenka
No no zaszalałas.. ja jutro idę oglądac :*Witajcie Kochane[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Probuje Was od jakiegos czasu nadrobic, ale ok 2 tyg temu na mojej apce zrobila sie automatyczna aktualizacja i nie da sie za chiny nic teraz ogarnac [emoji58] widzialam, ze mnie wywolalyscie tydzien temu po wizycie u gin prowadzacego ciaze, nawet nie dalam rady tego odczytac, a mialam takie zaleglosci, ze pozniej nie odnalazlam tamtego postu [emoji53]
Jestem mocno nie na biezaco z naszym forum, ale gratuluje wszystkim dziewczynom pozytywnych bet i pieknych przyrostow [emoji7] mam nadzieje, ze mamy tu same dobre wiesci [emoji4] a jesli sa takie posrod nas, ktorym sie tym razem nie udalo, trzymam kciuki za kolejne podejscia [emoji173]
Jesli chodzi o mnie, tydz temu bylam na wizycie na nfz u mojego gina w przychodni przyszpitalnej, ale wizyta mnie mocno rozczarowala, bo dr ciagle wychodzil z gabinetu wywolywany na oddzial do jakiegos zabiegu jego pacjentki. Wizyta szarpana, niczego konkretnego sie nie dowiedzialam, tylko ze jest ok. W efekcie weszlam do szpitala o 7.30, bylam czwarta w kolejce, a wyszlam z wizyty po 11 [emoji86]
Dlatego umowilam sie na dzis prywatnie na usg u innego lekarza. I z naszym Igorkiem wszystko dobrze[emoji4] wiek ciazy zgodny z pierwszymi prenatalnymi i data transferu, dzis 27t3d. Termin porodu bez zmian 04.03.2019. Co do usg to przeplywy-w mozgu, tetnice, pepowina ok, narzady wewnetrzne-prawidlowo umiejscowione i zbudowane, tak jak ma byc na obecnym etapie. Nozki, raczki ok, kosci obecne. Buzia-profil prawidlowy, podniebienie, usta, nos-prawidlowe, oczodoly symetryczne [emoji4] Z tym, ze niestety nie mam zdjecia buzi, bo malutki jest juz od 18tc polozony glowka w dol (podobno prawidlowo do porodu) i ma przyklejona buzie do lozyska (lozysko z przodu i wysoko umiejscowione [emoji4]). Synek wazy obecnie ok 1100g. I doktor mowi ze ma dlugie nozki [emoji4] szyjka 4cm. Poki co jestem nastawiona na porod sn, ale czas pokaze jak bedzie.
Pisze Wam to wszystko, zeby zmotywowac te sposrod staraczek, ktore stracily chwilowo sile do walki [emoji173] Walczcie Kochane bo jest o co. Ja co prawda jeszcze dlugo przed porodem, praktycznie caly trzeci trymestr przed nami, ale juz wiem jakie to cudowne uczucie nosic pod sercem (sprzedajacego matce codziennie kopniaki pod zebra) malucha [emoji6] warto walczyc o swoje szczescie [emoji173] [emoji173]
@Kurcia pamietaj, ze u mnie szczesliwy transfer byl wlasnie po lyzeczkowaniu pustego jaja [emoji4] jestem z Toba myslami kochana [emoji173]
A dlaczego???Tego drugiego z Krk radze unikac
Dlaczego jeśli mogę się zapytać???Napewno nie Janeczko.
GratulacjeGratulacje niech zdrowo rosnie a Wam zycze wiele radosci i przespanych nocy
To jest najlepszy znakDzień dobry dziewczynki! Dziewczyny zrobiłm betę 9dpt 89,90 !!! ( Moje wczesniejsze próby 4dpt beta <0,1 i dwa negatywne sikańce). Powtórzę w piątek, ale czy to już dobry znak?