motylek24
Fanka BB :)
Dziewczyny bardzo mi przykro że nie udało się szczęśliwie zaciążyć. Niestety niska beta przeważnie źle wróży, swego czasu naczytałam się publikacji w j. angielskim. Kiedyś wrzucałam nawet szanse w % w zależności od wysokości bety.Napisałam na priv
Dzięki, dziewczyny, za słowa otuchy, no cóż... gdzieś tam w środku byłam przygotowana na taki scenariusz, beta nie była rewelacyjna, potem słabe wzrosty...
Szukam w tej całej sytuacji pozytywów, że jednak mój organizm zaskoczył, coś się zadziało. Być może intralipid to było za mało i leczenie immuno pomoże i następnym razem się uda.
Biedroneczko jeżeli masz problemy z cukrem to zasuwaj po glukometr a przekonasz się czy coś złego się dzieje. Ja dopiero odkryłam po 6 tc że cukier mi szaleje. Dodatkowo prolutex też mi podwyższał poranny cukier, po odstawieniu nie biorę insuliny na noc tylko do posiłków. Jeśli będziesz miała przekroczenia godzinę po posiłku to trzeba włączyć insulinę.Akatombo, agapl13 - bardzo mi przykro ;((( za dużo tu takich historii za dużo. ;((((
DGd - nawet nie nogę sobie wyobrazić jak się możesz czuć. ;(( czy to jedyna klinika w której się stymulujesz czy kolejna? Ile już miałaś tych złych stymulacji? Może coś by zadziałało? Anett86 pisała o jakimś nowym leku. Ile Ty masz lat?
Martka83 - trzymamy kciuki za owocne wysiewy na szkiełku. )
Frustratio - życzę Ci takiej samej bety jak moja. [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Agonia - w ogóle nie radzę sobie z dieta a hormony nie pomagaja. Bym tylko żarła.
Trzymam kciuki za malutką Biedroneczkę.
Ostatnia edycja: