reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sorki za moja ignorancje ale co to znaczy pprom?
To nie ignorancja, też był nie wiedziała jak bym tego nie przechodziła. To preterm premature raptures of membrane, czyli na polski nasz język jak wody Ci odejdą wcześniej, chyba przed 37 tygodniem. Mnie odeszły w pon a w środę zaczęłam rodzic ale są babki co tygodniami leżą i dzidzie rosną no i woda się wytwarza przez picie i siusianie dzidziusia.

reklama
Pomocyyyy
Czy któraś odbierała link z badaniami z hasłem zaszyfrowanym przez online z novum?
Nie chodzi mi o elaborat?
Szczescie wydaje mi sie ze ja odbieralam na swojego maila wyniki z cytologia, ktora u nich robilam. Jesli dobrzr pamietam to bylo zaszyfrowane w zipie (czy jak to sie nazywa). Na haslo chyba to co pisalismy przy zapisie. Ale to oni Ci wszystko powiedza jak ogarnac. Tylko nie mozesz dzwonic na infolinie, ani do rejestracji, tylko do sekretariatu [emoji4] bo cos mi mignelo we wczesniejszych wpisach ze sie zloscilas o oczekiwanie po 40 min na polaczenie. Ja tak dlugo czekam tylko gdy sie chce do konsultanta medycznego i lekarza dodzwonic. Ale to przez nawal pacjentek na linii

To nie ignorancja, też był nie wiedziała jak bym tego nie przechodziła. To preterm premature raptures of membrane, czyli na polski nasz język jak wody Ci odejdą wcześniej, chyba przed 37 tygodniem. Mnie odeszły w pon a w środę zaczęłam rodzic ale są babki co tygodniami leżą i dzidzie rosną no i woda się wytwarza przez picie i siusianie dzidziusia.
Aaa dziekuje [emoji4] o przedwczesnym odejsciu wod slyszalam, ale wlasnie nie znalam tego skrotu. Juz pisalam wczesniej przy odpowiedzi Filizanki, mam nadzieje ze zadna z nas nie bedzie musiala sie zapoznawac z taka terminologia przy okazji ciazy..

Aaa dziekuje [emoji4] o przedwczesnym odejsciu wod slyszalam, ale wlasnie nie znalam tego skrotu. Juz pisalam wczesniej przy odpowiedzi Filizanki, mam nadzieje ze zadna z nas nie bedzie musiala sie zapoznawac z taka terminologia przy okazji ciazy..
Ja też. Za wszystkie nas razem i każdą z osobna trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Ostatnia edycja:
A ktos ma relanium . Prolutex czy Agolutin?
Znalazłam relanium. Jest troche ponad pół blistra. I luteinę mam. Plus leki ze zdjęcia. Są to właściwie końcówki. Ale moge wysłać. Jeśli się przydadzą.

Załączniki

• 2B2C707A-7B0B-4D56-B56A-5AC53FD8B417.jpeg
    2B2C707A-7B0B-4D56-B56A-5AC53FD8B417.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 119
No i mam jeszcze gonal f 75 tez moge wysłać jeśli ktoś potrzebuje. Pisałam tu już którejś z Was ale nie dostałam odpowiedzi wiec ponawiam, szkoda żeby się zmarnowało jak może komuś się przydać.

Załączniki

• DB4D0131-C464-4131-8A9D-F1F03AB65811.jpeg
    DB4D0131-C464-4131-8A9D-F1F03AB65811.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 91
Oddam Neoparin z datą ważności 03/2021
Na PW zapraszam :)
IMG_1868.jpg

Paczuszka już została zaklepana.

Załączniki

• IMG_1868.jpg
    IMG_1868.jpg
    297,6 KB · Wyświetleń: 1 027
Ostatnia edycja:
Oddam luteinę w dobre ręce:)hihi tzn. komuś kogo potrzebuje. Ja niestety mam uczulenie i czekają mnie jak coś zastrzyki... Zostali 36 tabletek plus sterylny aplikator. Dawka 100mg.ktos chętny??

reklama
Do góry