Niektóre warzywa mają sporo cukru, np. pomidor, a ja mam unikać, żeby szybko ustabilizować wszystko i nie bujać się z tematem rok.Kurciu, ja też we wtorek usg. Bedzie 6+2. Na pewno zobaczymy piękne serduszka
@Dgd no aż nie wiem, co Ci napisać. Z jednej strony dobrze, że wiesz czego się chwycić a z drugiej tyle zmarnowanych szans... masz prawo być wściekła. Przytulam i działaj!
Co do dietynie podpowiem, bo ja z tych co to raczej muszą zrzucać... a dlaczego mało warzyw? Wychodzi na to, że masz tylko mięcho jeść?
Kochana jak zwykle jesteś niezastąpiona. Bardzo dziękuję za pomoc. Jak dalej tak będzie, to skontaktuję się z lekarzem. W razie "w" odezwę się A bromergon biorę, wg. wskazań, tuż przed snem a i tak mam wszystkie skutki uboczne wymienione w ulotce i chodzę po ścianach od 3 dni@Dgd a ten bromergon to kiedy zazywasz? Najlepiej na noc, zeby przespac co najgorsze objawy, chociaz ja to moge zrec wszystko co najgorsze i mi nic po tym.nie jest. Bromergon lykalam ze 3 lata, czasem z przerwami i nigdy nic mi sie nie dzialo nawet jak zazywalam rano i na czczo
Jak dalej bedzie tak kijowo to zapytaj lekarza np o dostinex - zazywasz.raz w tygodniu, raczej ma duzo mniej skutkow ubocznych. Minusem jest cena bo wczoraj chyba @jagodaaga pisala ze placila 380zl co jest jakims kurde nieporozumieniem, ale jak mi wyslesz recepte to mam w krk apteke w ktorej kosztuje niecale 100zl - odpalisz mi tylko na paliwo i sie dogadamy (tylko musze miec ok tydzien czasu na to bo nie zawsze mam jak podjechac a to drugi koniec miasta).
Co do IO to podesle ci namiar na priv, moze ten ktos ci troche pomoze
@dżoasia czytałam o Twoich obecnych kłopotach... Jejku jak to się wszystko może skomplikować. Ale może grudzień będzie tym szczęśliwym miesiącem dla Ciebie. Tego Ci życzę
Chciałam jeszcze napisać, bo może komuś się to przyda. Lekarz powiedział mi, żeby nie patrzeć na wyniki glukozy i insuliny na czczo. Ja mam je w normie. Dopiero po obciążeniu zaczyna się sajgon. Ja liczyłam sobie wskaźnik homa tych wartości na czczo i tragedia mi nie wyszła. Lekarz mówił, że w moim przypadku to bez sensu.