reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No właśnie nie znam się na tym myślałam że one hamują okres skoro zaraz po nieudanym transferze odstawiamy leki i przychodził. To co mogę luteine czy duphaston?
Ozis zrób test, co do luteiny to kiedyś miałam torbiel na jajniku i gin przepisała mi luteine 1x2tabl, teraz też mam cyste ale nic nie dostałam (inny gin) więc czekam

reklama
Dziekuje kochana, wlasnie tak zrobilam, nastawilam sobie budzik na 1 w nocy zeby zaaplikowac 3h po lutinusie zeby sie za bardzo nie wymieszalo. Gdyby jeszcze bylo 5 dni litinusa to bym poczekala, ale mam schodzic przez kolejne 5 tygodni z tej mojej dawki wiec tak dlugo boje sie czekac z ta infekcja. Dziekuje sloneckzo za rade [emoji173]️
Dobrze zrobiłaś kochana x

KOCHANE moje właśnie wyszłam od lekarza jestem przeszczęśliwa zostały ze mną tylko 2 fasolki mają po 2.84 milimetra niech zostaną ze mną na długie ciążowe miesiące cała latam ze szczęścia życzę każdej z was tego samego przeżycia dziękuję wam za wsparcie i kibicowanie jesteście wspaniałe kocham was forumowe cioteczki mam zdjęcie ale nie umiem wstawić
Cuuuudnie! Bardzo się cieszę! Kolejna dwojeczka na forum! Super! ❤️❤️

Dziewczyny jest wynik!
9 dpt 197
11 dpt 778
!!!!!
Rany Julek, osłabłam.Czy którejś z Was tak szybowało? Mam nadzieje, że żaden bąbel się nie podzielił...

O dzizas ale pięknie !!! Ja miałam 2 blastki w 7dpt beta 126 w 10 dpt 554 i został z nami jeden Synuniu mój najdroższy :-) :)ale rozumiem ze teraz troszkę się boisz tak ?? Ale czad - normalnie banana mam na buzi:-) :):-) :):-) :)gratuluję mocno

Gdzieś ja można znaleźć ?
A jeśli mozna wiedzieć jaka to ta dieta??
Jak dziewczyny pisza... ja akurat po transferze mialam najbardziej stresujacy czas zycia, prace po 12h i zarcie w KFC.
KOCHANE moje właśnie wyszłam od lekarza jestem przeszczęśliwa zostały ze mną tylko 2 fasolki mają po 2.84 milimetra niech zostaną ze mną na długie ciążowe miesiące cała latam ze szczęścia życzę każdej z was tego samego przeżycia dziękuję wam za wsparcie i kibicowanie jesteście wspaniałe kocham was forumowe cioteczki mam zdjęcie ale nie umiem wstawić
Jak wspaniale!!!!!!! 2 piekne fasolki!!!!!!!
kurczaczku a Ty dzis betowalas?
Nie. Ja jutro :)
Możesz zacząć ślinić ekran. :D Przygarnęliśmy dwie wczesne blastki 4AB i po transferze śladem Kurci - do Maca na frytki i lody. ;)
Ekstra! Kurcia approved!!

reklama
O dzizas ale pięknie !!! Ja miałam 2 blastki w 7dpt beta 126 w 10 dpt 554 i został z nami jeden Synuniu mój najdroższy :-) :)ale rozumiem ze teraz troszkę się boisz tak ?? Ale czad - normalnie banana mam na buzi:-) :):-) :):-) :)gratuluję mocno

Ja się boję już chyba z zasady :) Że za mało, że za dużo... będzie co będzie, w cichości serca liczę na dwa surykaciątka :)

@sssurykatka o moj booooooozeeeeeee ale wzrooooooooooooooosttttttttttt

C'nie? A zaklinałam rzeczywistość, żeby dociągnęły do 400... :)

Max! Rozwalilas system takim wynikiem! Pieknie❤️ Ciekawe co usg pokarze.. ❤️❤️❤️??

Też się zastanawiam :) :)

Do góry