Ozis zrób test, co do luteiny to kiedyś miałam torbiel na jajniku i gin przepisała mi luteine 1x2tabl, teraz też mam cyste ale nic nie dostałam (inny gin) więc czekamNo właśnie nie znam się na tym myślałam że one hamują okres skoro zaraz po nieudanym transferze odstawiamy leki i przychodził. To co mogę luteine czy duphaston?
reklama
Sol
Fanka BB :)
Dobrze zrobiłaś kochana xDziekuje kochana, wlasnie tak zrobilam, nastawilam sobie budzik na 1 w nocy zeby zaaplikowac 3h po lutinusie zeby sie za bardzo nie wymieszalo. Gdyby jeszcze bylo 5 dni litinusa to bym poczekala, ale mam schodzic przez kolejne 5 tygodni z tej mojej dawki wiec tak dlugo boje sie czekac z ta infekcja. Dziekuje sloneckzo za rade [emoji173]️
lafantynka
Cuuuudnie! Bardzo się cieszę! Kolejna dwojeczka na forum! Super!KOCHANE moje właśnie wyszłam od lekarza jestem przeszczęśliwa zostały ze mną tylko 2 fasolki mają po 2.84 milimetra niech zostaną ze mną na długie ciążowe miesiące cała latam ze szczęścia życzę każdej z was tego samego przeżycia dziękuję wam za wsparcie i kibicowanie jesteście wspaniałe kocham was forumowe cioteczki mam zdjęcie ale nie umiem wstawić
A moze sprawdz bete?A ja dalej bez okresu obawiam się że teraz sobie długo poczekam
Dziewczyny jest wynik!
9 dpt 197
11 dpt 778
!!!!!
Rany Julek, osłabłam.Czy którejś z Was tak szybowało? Mam nadzieje, że żaden bąbel się nie podzielił...
O dzizas ale pięknie !!! Ja miałam 2 blastki w 7dpt beta 126 w 10 dpt 554 i został z nami jeden Synuniu mój najdroższy ale rozumiem ze teraz troszkę się boisz tak ?? Ale czad - normalnie banana mam na buzigratuluję mocno
Gdzieś ja można znaleźć ?
Jak dziewczyny pisza... ja akurat po transferze mialam najbardziej stresujacy czas zycia, prace po 12h i zarcie w KFC.A jeśli mozna wiedzieć jaka to ta dieta??
Jak wspaniale!!!!!!! 2 piekne fasolki!!!!!!!KOCHANE moje właśnie wyszłam od lekarza jestem przeszczęśliwa zostały ze mną tylko 2 fasolki mają po 2.84 milimetra niech zostaną ze mną na długie ciążowe miesiące cała latam ze szczęścia życzę każdej z was tego samego przeżycia dziękuję wam za wsparcie i kibicowanie jesteście wspaniałe kocham was forumowe cioteczki mam zdjęcie ale nie umiem wstawić
Nie. Ja jutrokurczaczku a Ty dzis betowalas?
Ekstra! Kurcia approved!!Możesz zacząć ślinić ekran. Przygarnęliśmy dwie wczesne blastki 4AB i po transferze śladem Kurci - do Maca na frytki i lody.
@sssurykatka o moj booooooozeeeeeee ale wzrooooooooooooooosttttttttttt
lafantynka
Max! Rozwalilas system takim wynikiem! Pieknie Ciekawe co usg pokarze.. ??Dziewczyny jest wynik!
9 dpt 197
11 dpt 778
!!!!!
Rany Julek, osłabłam.Czy którejś z Was tak szybowało? Mam nadzieje, że żaden bąbel się nie podzielił...
reklama
sssurykatka
O dzizas ale pięknie !!! Ja miałam 2 blastki w 7dpt beta 126 w 10 dpt 554 i został z nami jeden Synuniu mój najdroższy ale rozumiem ze teraz troszkę się boisz tak ?? Ale czad - normalnie banana mam na buzigratuluję mocno
Ja się boję już chyba z zasady Że za mało, że za dużo... będzie co będzie, w cichości serca liczę na dwa surykaciątka
@sssurykatka o moj booooooozeeeeeee ale wzrooooooooooooooosttttttttttt
C'nie? A zaklinałam rzeczywistość, żeby dociągnęły do 400...
Max! Rozwalilas system takim wynikiem! Pieknie Ciekawe co usg pokarze.. ??
Też się zastanawiam
Podziel się: