Kochana gratuluję ❤❤❤Dziewczyny jest wynik!
9 dpt 197
11 dpt 778
!!!!!
Rany Julek, osłabłam.Czy którejś z Was tak szybowało? Mam nadzieje, że żaden bąbel się nie podzielił...
reklama
Ropuszka666
Fanka BB :)
Spróbuj może dzwonić codziennie tak po 18 bo czasami zwalniają się miejsca na drugi dzien. Ja właśnie tak dostałam się do dr z dnia na dZień
Będę próbowała bo już kiedyś tak tez łapałam wizytę . Dzięki [emoji182]
Dziękuję kochana ❤❤❤Gratulacje Mamusiu [emoji173][emoji173] mocne kciuki za ciag dalszy i nudnych kolejnych 8 miesiecy [emoji4] duzo zdrowka dla Was [emoji173]
annemarie
Doczytalam wypowiedzi pana doka ze wszystkie hormony w ciazy moga przyczyniac sie do zaburzen. Ale konkretow malo na temat.Ja też przeryłam internet i nic. W ulotce Prolutex jest napisane aby szczególnie monitorować pacjentki z cukrzycą. Nic innego nie brałam tylko heparyna i prolutex. Po odstawieniu cukier na czczo wyraźnie spadł a wiem że wraz z rozwojem ciąży powinno być odwrotnie.
@nadziejamooja kochana życzę Ci z całego serduszka pozytywnej bety i pięknych fasolek w brzuszku z pięknie bijącymi ❤❤❤ przesyłam ciążowe fluidki trzymam@Beata 4
Matulu Gratulacje!!! Jakże się cieszę Twoim szczęściem , wspaniała wiadomość. Życzę wszystkim staraczkom, betującym żeby też już niedługo mogły szaleć z radości. Ja też czekam niecierpliwie na kolejną stymulację no i transfer pewnie w okolicy Mikołajek
@nadziejamooja;)
@Beata 4 mam nadzieję, że w końcu mi się uda nie poddaję się i walczę siły dodaje mi to forum i Wasze pozytywne historie@nadziejamooja kochana życzę Ci z całego serduszka pozytywnej bety i pięknych fasolek w brzuszku z pięknie bijącymi ❤❤❤ przesyłam ciążowe fluidki trzymam
motylek24
Pokazałam ulotkę diabetolog to tylko zetknęła i jakoś specjalnie nie wyraziła chęci wyjaśnienia co producent leku miał na myśli. Wiem że heparyna może wpływać na hormony tarczycowe bo do kompletu mi się rozjechały, w środę muszę powtórzyć. TSH ciągle spada, Ft4 piękne a FT3 poniżej normy.Doczytalam wypowiedzi pana doka ze wszystkie hormony w ciazy moga przyczyniac sie do zaburzen. Ale konkretow malo na temat.
@sssurykatka kochana rozwalasz system,
@Beata 4 gratulacje, pięknie
@anett96 na test to troszke może za wcześnie, mi przy becie ponad 300 mega bledzioch wyszedł, więc wiesz
Dzisiaj sporo pięknych wiadomości, gratuluję wizyt, udanych transferów i samych pozytywnych wieści
@Beata 4 gratulacje, pięknie
@anett96 na test to troszke może za wcześnie, mi przy becie ponad 300 mega bledzioch wyszedł, więc wiesz
Dzisiaj sporo pięknych wiadomości, gratuluję wizyt, udanych transferów i samych pozytywnych wieści
reklama
Podziel się: