reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Kurcia przedstawiam Ci moją córkę która jest z bety w 7dpt 8,4 10dpt 31,5 . Jest ona dowodem że nie liczy się wysokość a przyrost . Ja myśle że jest dobrze i będzie bardzo dobrze [emoji1307][emoji1307][emoji1307]Zobacz załącznik 911952

Kochana nie wiedziałam że miałaś takie przeboje z beta. Mała jest Śliczna jak dawno jej nie widziałam ohoho ;)
Trzymam kciuki za jutro :)

Cudna [emoji3590]
A beta faktycznie nadaje się do statystyk [emoji51]
@Kurcia mam nadzieje, że mały kurczak pójdzie przykładem koleżanki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Czyli rozbicie jak przy przeziębieniu? Łamanie w kościach?
Robisz morfo dzisiaj czy jutro?

Za was wszystkie [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Miłego dnia [emoji121][emoji2532]
Morfo i dzis j jutro bolaly mnie miesnie i stawy ale dzis juz ok[emoji4]

Wiem ze sikance oszukance. Tak tylko wrzucam dla Waszej info. Jutro beta wiec sie zobaczy.
Zeby nie bylo firma testow ta sama tylko jeden strumieniowy drugi plytkowy...
20181030_085219.jpg

Załączniki

• 20181030_085219.jpg
    20181030_085219.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 790
reklama
Do góry