reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Dziewczyny, miłego dnia. :*
@Kurcia @Dgd mocne kciuki za szczęśliwe transfery, żebyście za 8 miesięcy tuliły słodkie bobasy. :D :*
@Beata 4 mocne kciuki za piękną, ciążową betę. :*
@Akatombo powodzenia Kochana, mam nadzieję, że jajka rosną pięknie. :D
Kochana wpiszesz mnie w poniedziałek 2ga werefikacja bety <3 ;) dziękuję

Byłam dziś u swojej doktorki, ustaliłyśmy, że rozmrażamy wszystkie 4 zarodki w poniedziałek. Hodujemy do blastocysty. Transfer w czwartek 25.10 - @Justin87 wpisz mnie proszę. Oczywiście, jesli bedzie co transferować. Z Atosibanu zrezygnowałyśmy, nigdy nie miałam skurczy po transferze. Za to dołożyłyśmy heparynę - mimo, że teoretycznie nie mam wskazań.
W poniedziałek będą je rozmrażać - bring it on. Boję się jak cholera.

I ja już z jestem z kropkiem w domciu. Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim razem i każdej z osobna za dobre słowa i kciuki :) Z dwoma pozostałymi zarodkami czekamy do poniedziałku, wtedy się okaże czy będzie co mrozić. @Beata 4 dałaś czadu z betą. To czekamy na piękny przyrost teraz:tak: Ja testuję 31, o ile wytrzymam. @Kurcia byle do soboty;)

reklama
@Beata 4 kochana piekna beta gratuluje!!!

Ja jestem w domu. Oby doczekac przyszlej soboty :)
Ile razy dziennie bralyscie relanium 5mg i spasmoline?
Ja w poprzedniej klinice miałam wpisane relanium 2x1 przez 4 dni i no-spę 3x1 cały czas. Tu mi dzisiaj powiedzieli, że tylko no-spę w miarę potrzeby. I też już zgłupiałam co z tym robić:rolleyes2:

Do góry