Laurka2019
Fanka BB :)
Koc
Ja mam dziś dostać okres i wyczekuje go, co chwilę chodzę do łazienki sprawdzac czy się coś zaczelo, żeby bilety do Pl zabookowac i zacząć odliczać już dni, nie tygodnie... Na ogół to nie chcemy żeby okres przyszedł a Teraz nastały takie czasy że się go doczekać nie mozemy
@JoannaRak co u Ciebie? Krwawy dzień
Kochana to będziemy razem z @JoannaRak się we 3 transferowac@Margit2018 @Kurcia @dżoasia dzięki Kochane za zainteresowanie. Beta spadła i mam zielone światło na podejście w następnym cyklu,czyli teoretycznie już,tylko okres mi się spóźnia jak zwykle. Robiłam wymazy,bo mi się przeterminowały i wyszły mi bakterie drożdżocośtam w ilości skąpej. Byłam z tym u gina w Medicoverze i powiedział,że jest ok,bo każdy to ma,więc mam nadzieję,że Ciechocinek mi nie odroczy crio przez to. Poza tym żyję w zawieszeniu,bo nie wiem czy szukać pracy,jakieś takie niestabilne to moje życie ostanio.
Ja mam dziś dostać okres i wyczekuje go, co chwilę chodzę do łazienki sprawdzac czy się coś zaczelo, żeby bilety do Pl zabookowac i zacząć odliczać już dni, nie tygodnie... Na ogół to nie chcemy żeby okres przyszedł a Teraz nastały takie czasy że się go doczekać nie mozemy
@JoannaRak co u Ciebie? Krwawy dzień