Melduję, że jestem po jajobraniu. Ciągnęło się to od godz. 9, ale jest ok. Wyszło 17 szt. W piątek będzie wiadomo co dalej. Planowany transfer w sobotę. Dzięki wszystkim za kciukasy! Teraz jadę do domciu spać, bo jak zwykle jestem nietomna.
reklama
Dokladnie. Do tego dodam ze Mamusia codziennie odkurza!!!! I sama wszedzie wozi dwojke. Ja nie wiem ile Twoja doba ma godzin kolezanko Aduniu[emoji4] i skad w Tobie tyle sily!Tez to zauwazylam! I w ogole dziecki na kazdym zdjeciu prawie weselnie ubrane i odszykowane Matka perfetto!
Biedronko co tam jak tam? Wiem, ze przerwa nadal trwa ale tak ogolnie pytam, bo zniknelas na chwile w krzakach
Siper wynik!gratkiMelduję, że jestem po jajobraniu. Ciągnęło się to od godz. 9, ale jest ok. Wyszło 17 szt. W piątek będzie wiadomo co dalej. Planowany transfer w sobotę. Dzięki wszystkim za kciukasy! Teraz jadę do domciu spać, bo jak zwykle jestem nietomna.
ilmenau
Fanka BB :)
Melduję, że jestem po jajobraniu. Ciągnęło się to od godz. 9, ale jest ok. Wyszło 17 szt. W piątek będzie wiadomo co dalej. Planowany transfer w sobotę. Dzięki wszystkim za kciukasy! Teraz jadę do domciu spać, bo jak zwykle jestem nietomna.
Piekny wynik, gratulacje! Z 17 na pewno kilka jest zlotych, ktore dadza piekne zarodki.
A masz mozliwosc zadzwonic do kliniki np. jutro, zeby sprawdzic ile sie zaplodnilo?
Klarunia44
Zaciekawiona BB
No jestem po USG . Mam dobre wiadomosci . Dwa piękne pęcherzyki. Za tydzień następne USG. Zanosi się na❤❤ piękne ❤❤ .Cześć Dziewczyny,
przepraszam, że tak późno wrzucam kalendarz, ale byłam z siostrą u gina i były ogromne opóźnienia, na szczęście z młodym wszystko dobrze ale chyba w przeciwieństwie do moich grubasków, jej bejbik będzie drobniutki.
@chlopkers @Klarunia44 @Voolg @Ela86 pięknych i wzruszających widoków Wam życzę. Pochwalcie się później fotkami. :*
@Dgd mocne kciuki za koszyk pełen dorodnych jajeczek!
Miłego dnia. :*
Tak ja tak samo myślałam i co dalej czekam na kolejne podejście.Wiecie co? Właśnie sobie przypomniałam, jak przy pierwszej stymulacji miałam zagwozdkę, czy zapładniać wszystkie 6 komórek - myślałam, a co, jeśli zapłodnią się wszystkie? I będę miała 6 zarodków? Przecież 6 dzieci to obłęd, nie dam rady... Serio tak myślałam. Obecnie 5 zarodków i 2 stymulacje później...
Mamma!Mia!
Pięknie, gratulacjeNo jestem po USG . Mam dobre wiadomosci . Dwa piękne pęcherzyki. Za tydzień następne USG. Zanosi się na❤❤ piękne ❤❤ .
Ja też ,8 dpt miałam 57, a dziś zaczął się 30 tcDIekuje taki mam zamiar
@nadziejamooja;)
Hej dziewczyny. Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj sikańca clearblue i niestety nic nie pokazał. Dzisiaj 9 dpt i test zrobiony z popołudniowego moczu. Myślicie , że powinien już coś pokazać?
reklama
Podziel się: