Ja mam praktycznie przez spotka część dnia i jak dużo chodze ból taki tępy lub ciagnacy w lewej pachwinie lub poniżej pępka z lewej strony. Kłucie też się zdarzało, więc to chyba normalne. Zdarza się sporadycznie, że mam mocniejszy skurcz wtedy biorę nospe.Cześć Dziewczyny. Mam pytanie. Dzisiaj 15 dpt, beta rośnie. Nie wiem dlaczego od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze i czasami łapią mnie jakby skurcze, jakby kołki. Czy też tak miałyście? Czy to nie dobre symptomy? Z góry dziękuję za podpowiedź
reklama
sssurykatka
Fanka BB :)
@Karolina1201 możesz zrobić spokojnie w poniedziałek lub wtorek bete z krwi i będziesz wiedziała.
@Ozis no kochana bety takie wczesne mają to do siebie że z reguły dalej nic nie wiadomo. Równie dobrze może być w poniedziałek 100. Wiem że nie możesz wytrzymać, ale zajmij czymś innym głowę i udawaj że transferu nie było - czas szybciej mija a ty bedziesz mogła w 11-12 dpt dowiedzieć się konkretów. Ja tak się rozluźniłam, że wczoraj nieomal napiłabym się wina z sąsiadką, w porę się skapnęlam
@Ozis no kochana bety takie wczesne mają to do siebie że z reguły dalej nic nie wiadomo. Równie dobrze może być w poniedziałek 100. Wiem że nie możesz wytrzymać, ale zajmij czymś innym głowę i udawaj że transferu nie było - czas szybciej mija a ty bedziesz mogła w 11-12 dpt dowiedzieć się konkretów. Ja tak się rozluźniłam, że wczoraj nieomal napiłabym się wina z sąsiadką, w porę się skapnęlam
Naprawdę myślisz że może mi jeszcze rąk urosnac? Ja się trochę podlamalam tym wynikiem ale zajęcie mam :=@Karolina1201 możesz zrobić spokojnie w poniedziałek lub wtorek bete z krwi i będziesz wiedziała.
Karolina1201
Aktywna w BB
O ile nie dostane@ to zrobie@Karolina1201 możesz zrobić spokojnie w poniedziałek lub wtorek bete z krwi i będziesz wiedziała.
Dziewczyny, a czy Wasz lekarz prowadzacy to lekarz z kliniki czy zmienilyscie na takiego co porod bedzie przeprowadzal?Mój ginekolog już stwierdził że pewnie będę chciała CC. W normalnych warunkach czyli dostęp do znieczulenia i ludzkie traktowanie zdecydowałabym się naturalnie. Tak to chyba zdecyduje się na CC. Może dodam że pierwsze rodziłam naturalnie że znieczuleniem. Niestety to luksus a ja muszę rodzić w szpitalu referencyjnym czyli miejskim molochu. Wolę umówić się z moim ginekologiem na cięcie niż trafić na niewiadomo kogo.
Moj lekarz mowi ze tylko silne skorcze i mocne krwawienia sa powodem do zmartwien, poza tym nie przejmowac sie, bo brzuch boli i bedzie bolec. Teraz mam 7my tydzien i martwie sie jak mnie nic nie boli przez caly dzienCześć Dziewczyny. Mam pytanie. Dzisiaj 15 dpt, beta rośnie. Nie wiem dlaczego od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze i czasami łapią mnie jakby skurcze, jakby kołki. Czy też tak miałyście? Czy to nie dobre symptomy? Z góry dziękuję za podpowiedź
motylek24
Dla mnie klinika była tylko na chwilę, pojechałam tam aby zrobić in vitro. Mam ginekologa pracującego w szpitalu uniwersyteckim. Już byłam tam na laparoskopii i wykonywała mi ją moja lekarka. Liczę że CC też będzie wykonywała ona albo jej brat.Dziewczyny, a czy Wasz lekarz prowadzacy to lekarz z kliniki czy zmienilyscie na takiego co porod bedzie przeprowadzal?
Ostatnia edycja:
reklama
Niezapominajka2018
Trzymam kciukiJa już po transferze. Wszystko jest ok. 1 weryfikacja 08.10.
Podziel się: