reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny. Mam pytanie. Dzisiaj 15 dpt, beta rośnie. Nie wiem dlaczego od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze i czasami łapią mnie jakby skurcze, jakby kołki. Czy też tak miałyście? Czy to nie dobre symptomy? Z góry dziękuję za podpowiedź
Ja mam praktycznie przez spotka część dnia i jak dużo chodze ból taki tępy lub ciagnacy w lewej pachwinie lub poniżej pępka z lewej strony. Kłucie też się zdarzało, więc to chyba normalne. Zdarza się sporadycznie, że mam mocniejszy skurcz wtedy biorę nospe.

reklama
@Karolina1201 możesz zrobić spokojnie w poniedziałek lub wtorek bete z krwi i będziesz wiedziała.
@Ozis no kochana bety takie wczesne mają to do siebie że z reguły dalej nic nie wiadomo. Równie dobrze może być w poniedziałek 100. Wiem że nie możesz wytrzymać, ale zajmij czymś innym głowę i udawaj że transferu nie było - czas szybciej mija a ty bedziesz mogła w 11-12 dpt dowiedzieć się konkretów. Ja tak się rozluźniłam, że wczoraj nieomal napiłabym się wina z sąsiadką, w porę się skapnęlam :)

@Karolina1201 możesz zrobić spokojnie w poniedziałek lub wtorek bete z krwi i będziesz wiedziała.
@Ozis no kochana bety takie wczesne mają to do siebie że z reguły dalej nic nie wiadomo. Równie dobrze może być w poniedziałek 100. Wiem że nie możesz wytrzymać, ale zajmij czymś innym głowę i udawaj że transferu nie było - czas szybciej mija a ty bedziesz mogła w 11-12 dpt dowiedzieć się konkretów. Ja tak się rozluźniłam, że wczoraj nieomal napiłabym się wina z sąsiadką, w porę się skapnęlam :)
Naprawdę myślisz że może mi jeszcze rąk urosnac? Ja się trochę podlamalam tym wynikiem ale zajęcie mam :=

Dzisiaj będę robić wianuszek

Załączniki

• 1538146949953525909458178046869.jpg
    1538146949953525909458178046869.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 90
O ile nie dostane@ to zrobie

Mój ginekolog już stwierdził że pewnie będę chciała CC. W normalnych warunkach czyli dostęp do znieczulenia i ludzkie traktowanie zdecydowałabym się naturalnie. Tak to chyba zdecyduje się na CC. Może dodam że pierwsze rodziłam naturalnie że znieczuleniem. Niestety to luksus a ja muszę rodzić w szpitalu referencyjnym czyli miejskim molochu. Wolę umówić się z moim ginekologiem na cięcie niż trafić na niewiadomo kogo.
Dziewczyny, a czy Wasz lekarz prowadzacy to lekarz z kliniki czy zmienilyscie na takiego co porod bedzie przeprowadzal?

Cześć Dziewczyny. Mam pytanie. Dzisiaj 15 dpt, beta rośnie. Nie wiem dlaczego od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze i czasami łapią mnie jakby skurcze, jakby kołki. Czy też tak miałyście? Czy to nie dobre symptomy? Z góry dziękuję za podpowiedź
Moj lekarz mowi ze tylko silne skorcze i mocne krwawienia sa powodem do zmartwien, poza tym nie przejmowac sie, bo brzuch boli i bedzie bolec. Teraz mam 7my tydzien i martwie sie jak mnie nic nie boli przez caly dzien ;)

Dziewczyny, a czy Wasz lekarz prowadzacy to lekarz z kliniki czy zmienilyscie na takiego co porod bedzie przeprowadzal?
Dla mnie klinika była tylko na chwilę, pojechałam tam aby zrobić in vitro. Mam ginekologa pracującego w szpitalu uniwersyteckim. Już byłam tam na laparoskopii i wykonywała mi ją moja lekarka. Liczę że CC też będzie wykonywała ona albo jej brat.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry