reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Byc może... od razu z gory powiedział ze on robi to badanie i ze nam ogarnie. Ale mąż bardzo ufa naszemu doktorkowi. Jest z polecenia. Wielu znajomym pomógł i na pewno nie będzie chciał robić badań u nikogo innego. Z reszta ja chyba tez nie. A tak się jeszcze zastanawiam ( może i głupie pytanie:p) ale strasznie chciałabym nagrać sobie takie usg na telefon ale wstydzę się zapytać... bo na usg to wszystko super widac a te fotki to raczej słabe ujęcia zawsze. No i tak się zastanawiam czy wypada wogole zapytać bo ja to wstydzioch jestem:ninja2: :sorry2: co myślicie??
Ja mam nagranie z prenatalnych na plycie tania nie byla bo 50 zeta ale pamiatka super. Zapytaj twoj lekarz pewnie tez ma mozliwosc nagrania

reklama
Moja beta dziś 2848,8 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ To jest 15 dpt. Miałam kolejno w 9dpt 138,8 w 11 dpt 444,1 i teraz w 15 dot 2848,8. Co ona tak rośnie jak szalona?:) miałam podany tylko jeden zarodek...
Kochana, Twoja beta rosnie, bo ciaza prawidlowo sie rozwija [emoji5] nic sie nie martw! [emoji173] u mnie tez tak szybko rosla przy jednym zarodku, nawet myslalysmy z dziewczynami, ze moze beda twinsy, a jest jeden chlopiec, poki co 18tc i wszystko ok [emoji4]
Btw. Dziewczyny ale jaja, wlasnie mi @adansonia uswiadomila, ze to juz 5ty miesiac.. bo ja kurde caly czas zylam w przeswiadczeniu ze jestem w 4tym i sie dziwilam ze mi tak szybko brzuch rosnie [emoji86]

hej mam pyt tydz temu zakonczyam kuracje u wujka jarka immusupresyjna ale jeden z domownikow zachorował kaszle kicha boje sie żeby nie zarazic nie wiecie czy po tej kuracji moge coś teraz brac pisalm do wuja ale nie odpisuje mi
Naturalne metody czosnek, miodzik, imbir wit c1000 to moglam brac przy immunosupresji jak moj emek wlasnie sie przeziebil

Dzisiaj jest 23 dpt bylam na usg li lekarz powiedział że jest zamaly zarodek jak na ten tyszien ciazy mam jeszcze przyjść w poniedziałek ale raczej nic dobrego z tego nie będzie jestem załamana
Bardzo Ci wspolczuje kochana [emoji173][emoji173] mocno tule [emoji173][emoji173] co by sie nie dzialo, mysl w ten sposob, ze kazda sytuacja z ktora musisz sie zmierzyc jest kolejnym krokiem do upragnionego celu..
Edit: wlasnie doczytalam ze lekarz mowil o widocznym zarodku. Czyli nie wszystko stracone. Poczatkowo odczytalam ze mowa o pecherzyku, stad pocieszajacy ton mojej powyzszej odpowiedzi [emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry