dziewczyny mam kupiony a nie otworzony menopur 600, u mnie stymulacja nic niestety nie dala wiec lekarz kazal przerwac i jedno opakowanie w calosci mam, moge sprzedac sporo taniej niz w aptece gdyby ktoras potrzebowala, z tym ze odbior w Warszawie bo lek musi byc w lodowce trzymany wiec odpada zebym go wysylala poczta
reklama
lafantynka
Fanka BB :)
A robiłaś badanie ana1a? Ja tez mam konflikt z mężem i lekarz kazał właśnie to zbadać.Powiedział, że to za wcześnie na farmakologię, mam ograniczyć sól do minimum, pić 2 litry dziennie włącznie z zupami itd., dużo leżeć z nogami do góry i jeść dużo białka. Na razie tyle. Jutro lecę zbadać mocz. Jak nie wyjdzie białko, to będę spokojniejsza. Muszę jutro od razu przy okazji ponowić badanie na przeciwciała. Wyczytałam, że zatrucie może być spowodowane konfliktem serologicznym a u nas akurat może wystąpić, bo mam rh-.
redferrari
jak to nic nie dała? Wrrr co poszło nie tak?dziewczyny mam kupiony a nie otworzony menopur 600, u mnie stymulacja nic niestety nie dala wiec lekarz kazal przerwac i jedno opakowanie w calosci mam, moge sprzedac sporo taniej niz w aptece gdyby ktoras potrzebowala, z tym ze odbior w Warszawie bo lek musi byc w lodowce trzymany wiec odpada zebym go wysylala poczta
jak to nic nie dała? Wrrr co poszło nie tak?
po prawie 2 tyg stymulacji naliczyl mi 2 pęcherzyki powiedzial, ze nie ma to sensu, wiec zdecydowalam sie na plan b czyli in vitro z kd
Justin87
Nie robiłam. :/A robiłaś badanie ana1a? Ja tez mam konflikt z mężem i lekarz kazał właśnie to zbadać.
annemarie
Wrzuce linka, to jest taki sam kalkulator jak do Bety hcg tylko w druga strone.. wpisujesz dawke leku, swoja wage i ile dni temu go bralas.A czy to jest bezpłatna aplikacja?Gdzieś na stronie można to policzyć?
Link do: HCG-Abbau-Rechner
Ostatnia edycja:
Miejmy nadzieje, ze wszystko się wyjaśni i to jednak nie to... ja tez dziś cały dzień śpię, źle się czuje nie wiem co jest grane. Może te anomalia pogodowe tak na nas działają? Nie stresuj się, przesyłam Ci z Dziewczynkami moc dobrych wibracji i czekamy na info o wynikach :*Dziękuję. [emoji8] jestem przerażona, dopiero zaczynam 18 tydzień. :/
reklama
RedHotChiliPepper28
Mój z jednej strony jest z tych co to raczej się nie wtrącają. Jeździ ze mną, czasem o coś spyta, ale nie ogarnia co kiedy biorę itp. A z drugiej przy niepowodzeniach bardzo mu przykro.
Kiedyś go spytałam
- słuchaj jakbym nagle była nieprzytomna i lekarz by Cię pytał "jakie leki bierze pana żona" to byś powiedział??
- odłączyć.
Nie wiem czy się śmiać czy płakać ja też tak kiedyś zrobiłam, to mój powiedział, że zabrałby to wszystko ze sobą i powiedział "TO", ewentualnie dał nr do Moich lekarzy
Podziel się: