reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny mam kupiony a nie otworzony menopur 600, u mnie stymulacja nic niestety nie dala wiec lekarz kazal przerwac i jedno opakowanie w calosci mam, moge sprzedac sporo taniej niz w aptece gdyby ktoras potrzebowala, z tym ze odbior w Warszawie bo lek musi byc w lodowce trzymany wiec odpada zebym go wysylala poczta

reklama
Powiedział, że to za wcześnie na farmakologię, mam ograniczyć sól do minimum, pić 2 litry dziennie włącznie z zupami itd., dużo leżeć z nogami do góry i jeść dużo białka. Na razie tyle. Jutro lecę zbadać mocz. Jak nie wyjdzie białko, to będę spokojniejsza. Muszę jutro od razu przy okazji ponowić badanie na przeciwciała. Wyczytałam, że zatrucie może być spowodowane konfliktem serologicznym a u nas akurat może wystąpić, bo mam rh-.
A robiłaś badanie ana1a? Ja tez mam konflikt z mężem i lekarz kazał właśnie to zbadać.

dziewczyny mam kupiony a nie otworzony menopur 600, u mnie stymulacja nic niestety nie dala wiec lekarz kazal przerwac i jedno opakowanie w calosci mam, moge sprzedac sporo taniej niz w aptece gdyby ktoras potrzebowala, z tym ze odbior w Warszawie bo lek musi byc w lodowce trzymany wiec odpada zebym go wysylala poczta
jak to nic nie dała? Wrrr co poszło nie tak?

Dziewczynki czy na pewno nie chce żadna tej wizyty do Dr Pasnika na 3go? Na 14.40?
Jak się nie odezwiecie do mnie do jutra to zadzwonię i zwolnię ją jakiejś innej duszyczce.
[emoji8]

Dziękuję. [emoji8] jestem przerażona, dopiero zaczynam 18 tydzień. :/
Miejmy nadzieje, ze wszystko się wyjaśni i to jednak nie to... ja tez dziś cały dzień śpię, źle się czuje nie wiem co jest grane. Może te anomalia pogodowe tak na nas działają? Nie stresuj się, przesyłam Ci z Dziewczynkami moc dobrych wibracji i czekamy na info o wynikach :*

reklama
Mój z jednej strony jest z tych co to raczej się nie wtrącają. Jeździ ze mną, czasem o coś spyta, ale nie ogarnia co kiedy biorę itp. A z drugiej przy niepowodzeniach bardzo mu przykro.
Kiedyś go spytałam
- słuchaj jakbym nagle była nieprzytomna i lekarz by Cię pytał "jakie leki bierze pana żona" to byś powiedział??
- odłączyć.

Nie wiem czy się śmiać czy płakać :-D ja też tak kiedyś zrobiłam, to mój powiedział, że zabrałby to wszystko ze sobą i powiedział "TO", ewentualnie dał nr do Moich lekarzy :p

Do góry