reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A u ciebie transfer udał się z tym jednym?czy jestes po jakim leczenie cxy to wasze pierwsze może podejście ? Sory może pisałaś,ale nie wszystko czytam i nie łapie każdej z grupy

Nie ma problemu, ja tez staram sie spamietac kto na jakim etapie ale czasami ciezko ;). To byl nasz drugi transfer. Pierwszy z dwoma 3 dniowymi w marcu - cb beta wzrosla do 70 i zaczela spadac. W miedzyczasie zrobilam dosyc duzo badan immuno i udalam sie do Pasnika bo mnie klinika popchnela troche w strone immunologii twierdzac, ze wyglada na to, ze moj organizm mogl odrzucic zarodki bo byly naprawde ladne. W immunologii wyszlo PAI i MTHFR hetero, nk 14% z krwi, ale Pasnik dal mi zalecenia do drugiego transferu i tym razem beta ladnie rosnie. Mialam transferowana 1 blastke koncem lipca, a w tym tygodniu mam pierwsze usg serduszkowe wiec zobaczymy czy faktycznie kropek dalej wspolpracuje :)

Ja koczowalam cala noc na lotnisku i wlasnie chcialam podpytac czy ktos juz to przeszedl, jak to ugrysc..
No znałam klienta któremu o 2 godziny opóźnił się lot i normalnie w tym wypadku jest już coś tam o co można wywalczyć .... jesli koczowałas noc to masz prawo bo chroni ciebie prawo konsumenckie jakoś tak .... poczytaj
Ja koczowalam cala noc na lotnisku i wlasnie chcialam podpytac czy ktos juz to przeszedl, jak to ugrysc..
Musisz napisac tutaj e-mail nie za wszystkie usterki zwracają Link do: AirCashBack – Uzyskaj odszkodowanie za opóźniony lub odwołany lot.

Dziewczyny poradźcie proszę... Czy robić kolejną stymulację na początku września, jak ostatnią, kompletnie nieudaną, miałam czerwiec/lipiec (długi protokół). Teraz będzie krótki protokół. W sumie minąl 1 cykl. Mój M uważa, że powinnam się zregenerować i pozbierać. A ja mam straszną presję czasu:( Dodam, że to będzie moja 4 stymulacja.

Nie ma problemu, ja tez staram sie spamietac kto na jakim etapie ale czasami ciezko ;). To byl nasz drugi transfer. Pierwszy z dwoma 3 dniowymi w marcu - cb beta wzrosla do 70 i zaczela spadac. W miedzyczasie zrobilam dosyc duzo badan immuno i udalam sie do Pasnika bo mnie klinika popchnela troche w strone immunologii twierdzac, ze wyglada na to, ze moj organizm mogl odrzucic zarodki bo byly naprawde ladne. W immunologii wyszlo PAI i MTHFR hetero, nk 14% z krwi, ale Pasnik dal mi zalecenia do drugiego transferu i tym razem beta ladnie rosnie. Mialam transferowana 1 blastke koncem lipca, a w tym tygodniu mam pierwsze usg serduszkowe wiec zobaczymy czy faktycznie kropek dalej wspolpracuje :)
A co zlecił ci Pasnik?

reklama
Dziewczyny poradźcie proszę... Czy robić kolejną stymulację na początku września, jak ostatnią, kompletnie nieudaną, miałam czerwiec/lipiec (długi protokół). Teraz będzie krótki protokół. W sumie minąl 1 cykl. Mój M uważa, że powinnam się zregenerować i pozbierać. A ja mam straszną presję czasu:( Dodam, że to będzie moja 4 stymulacja.
Dlaczego masz presje czasu? Wg mnie to zalezy jak sie czujesz psychicznie i fizycznie. Ja mialam tez tyle i 2chyna robilam pod rzad.

Do góry