reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No dziś powiedział ,ze się poświęci ale widze ze mu to ciężko przychodzi :( ciagle jak są okazje do świętowania to pije ale te 0,0% i kazdemu tłumaczy ze ma badania
Kochana, ale Tobie tez jest ciezko. Zobaczysz, ze przyjdzie czas, ze Twoj M sie spokojnie bedzie mogl napic czegos mocniejszego, gdy Ty bedziesz z pieknym ciazowym brzuszkiem [emoji4] alko to naprawde nic istotnego w zyciu. Pomysl ze sa ludzie, ktorzy nie pija w ogole przez rozne choroby i tez jakos sobie radza na imprezach [emoji4]

Mnie za to dalej mdłości i zgaga męczą i jest mi słabo, ale to chyba każdemu w te upały. Ogólnie jestem bardzo słaba, szybko się męczę.
Mnie też cieszy brzuch, bo wiem, że coś się dzieje. ;) Nie mam siły iść na zakupy, więc na okrągło piorę i chodzę w tej samej sukience, którą zabrałam mamie, bo moje ciuchy są za małe. ;)
Prenatalne mam 22.08. i z niecierpliwością na nie czekam.
20.08 idę do swojego gina i mam nadzieję, że po krwiaku nie będzie już śladu.
Ja też miałam te krwiaki, został mi jeden ale jest nad dzieciaczkami i się wchlanial ładnie po tym jak zwiększył mi dawkę Luteiny, wiec tez jestem dobrej mysli :) to chwilkę po sobie mamy prenatalne :D może nam Maluchy juz pokażą kim są :D trzymajcie się chłodno i rosnijce zdrowo :)

Ja też miałam te krwiaki, został mi jeden ale jest nad dzieciaczkami i się wchlanial ładnie po tym jak zwiększył mi dawkę Luteiny, wiec tez jestem dobrej mysli :) to chwilkę po sobie mamy prenatalne :D może nam Maluchy juz pokażą kim są :D trzymajcie się chłodno i rosnijce zdrowo :)
Wy również. To czekamy na relację z prenatalnych teraz. [emoji4]

@Szczescie1986 kochana, żeby ten stres twojego m nie dał odwrotnego skutku [emoji15] Moim zdaniem nic się nie stanie jak wypije na jednej imprezie. Proces dojrzewania plemników nie trwa jednej nocy, a kilkadziesiąt dni [emoji51]

reklama
@Szczescie1986 kochana, żeby ten stres twojego m nie dał odwrotnego skutku [emoji15] Moim zdaniem nic się nie stanie jak wypije na jednej imprezie. Proces dojrzewania plemników nie trwa jednej nocy, a kilkadziesiąt dni [emoji51]
Nam lekarz mowil, ze taka jednorazowa akcja potrafi narobic calkiem sporo szkod w nasieniu [emoji58] wiec nie wiem czy jest sens ryzykowac, szczegolnie ze u naszego Szczescia sytuacja z plemnikami bardzo slaba

Do góry