reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@anett96 no mnie to już by szlag trafił i pewnie był już była w tym laboratorium, to jest jakaś kpina. Zero poszanowania dla pacjenta. Krew oddana w sobotę a mamy poniedziałek. Czy oni ta bete i amh na liczydle liczą czy jaka cholera?
Jestem na slasku w felegacji uwierz mi jak bym byla na mscu w wawie yo nym ich ciulow rozniosla!!!!!!

Nie sprawdzałam wcześniej bety.Lekarz mówił w trzynastym dniu po transferze więc tak zrobiłam Miałam nadzieję że może tym razem się uda,ale na pewno sprawdzę immunologię ponieważ jeszcze nie odpuszczam starań:-D

Zgodze sie, ze wizyty nie trwaja zbyt dlugo, ale z drugiej strony na wszytskie pytania zawsze odpowiada i zgadzal sie na moje sugestie jesli byly sensowne. Mnie sie wydaje, ze u mnie akurat probowal kombinowac po pierwszym nieudanym transferze I popchnal mnie w kierunku immunologii, bo ja mialam nadzieje na kolejny transfer zaraz po niepowodzeniu, a on kazal badania po ppierwszej porazce robic, bo mu nie pasowalo, ze zarodki byly ladne i skonczylo sie na cb. Ale tak jak mowisz, mnie sie wydaje, ze u wiekszosci lekarzy jest rutyna, schematami tak czy tak beda szli na pewno do pewnego stopnia, wazne zeby dopasowac schemat do przypadku bazujac na faktach i badaniach.
Co czlowiek to inna opinia..
Uważam, że każda z nas ma inne osobowości i jednej będzie lepiej pracowało się z dr X, innej z dr Y
Najważniejsze jest zaufanie i efekt końcowy... nawet jaki by nie był lekarz ch#$%###, to jeśli zakończy nam transfer upragnioną ciąża to będziemy go chwalić do końca życia i jeden dzień dłużej.... taka prawda
@dżoasia Ja cały czas się zastanawiam czy dobrze zrobiłaś zmieniając klinikę po pierwszej procedurze... wiem że to już nie jest czas i miejsce na takie gdybanie, ale moze warto powtórzyć chociaż taką samą stymulacje jak w macierzyństwie. Bo to ona dała Ci piękne blastki i ciążę. Problem jednak był gdzieś indziej... :hmm:

reklama
Do góry