reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mocne kciuki[emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]
Kurcze jak tak czytam, to jednak wiekszosc dziewczyn po ivf planuje cc (oczywiscie nie mowie o bliznietach, bo to oczywista sprawa). A ja wczesniej bylam pewna, ze jak sie uda, to sn to bedzie super. Misis, wiesz moze czy ivf jest wskazaniem do cc?

Ja nie misis, ale odpowiem Ci na moim przykładzie. In vitro nie jest wskazaniem do cesarki, ale moja lekarka bardzo nalegała, żebym zgodziła się na nią, bo wtedy Ona ma nad wszystkim kontrolę, nie będę się stresować, nie powinno Nas nic zaskoczyć itd :-) ale ja się uparłam i chce próbować sn, gdyż mam w planach dosyć szybko wrócić po kolejne dziecko :-)

reklama
Hej dziewczyny co tam u was ? Dawno mnie tu nie było i chcialam napisać żebyście nie tracily nadziei będzie dobrze dacie radę. Niedawno sama się tu zamartwialam i rozumiem co czujecie dawaliście wsparcie a teraz już mamy aktualnie 27 tc w trzy paku ( chłopiec i dziewczynka) i czekamy do końca wiadomo że czasem mam swoje zmartwienia i trochę przeszliśmy ale mam nadzieję że wszystko będzie ok do samego końca pozdrawiamy was

@Maryanka dzisiaj mąż odebrał! :-D a czytałaś "Tysiąc wspaniałych słońc"? Też właśnie dostałam :-)

Załączniki

• 20180730_232430.jpg
    20180730_232430.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 66
Nie no, zostaję, bo gdzie ja się podzieję?

Dlatego tu piszę i liczę na wasze rady. Co rozumiesz przez naciskanie na dobranie leków?

Nie jestem łatwym przypadkiem i mam tego świadomość. Nigdzie nie mówię, że liczę na to, że się uda za pierwszym razem, ale stawianie kogoś od razu pod ścianą kolejnej walki z mglistym przeciwnikiem i podciętymi z miejsca skrzydłami bardzo zniechęca.

W drugim poście bodajże już napisałam :)

Owszem, mogę.

Ja tak nie myślę, wiem co to biochemiczne, spadające bety, porobienie... Dla mnie też los nie był łaskawy i przeczołgał mnie solidnie.
Pamiętaj kochana ze tu na tym forum nikt nikomu zle nie zyczy. Razem sie wspieramy, wymieniamy doświadczeniami bo w kupie sila❤

kto ci takie bajki opowiada,kazda ksiazka medyczna i kazdy lekarz , czy z ktorym mialam do czynienia , czy nawet tutaj w necie ...mowi to samo , ze pecherzyk jest od 1000-1500 widoczny.:)
U mnie był przy takiej, jakbym nie miała u siebie to bym nie pisała, co prawda źle się to skończylo, ale początkowo coś było.
Może zapytaj o jednostkę? z reguły laboratorium podaje w mlU/ml czy w U/l to obojętnie, ale może ona ma w innej.

Hej dziewczyny co tam u was ? Dawno mnie tu nie było i chcialam napisać żebyście nie tracily nadziei będzie dobrze dacie radę. Niedawno sama się tu zamartwialam i rozumiem co czujecie dawaliście wsparcie a teraz już mamy aktualnie 27 tc w trzy paku ( chłopiec i dziewczynka) i czekamy do końca wiadomo że czasem mam swoje zmartwienia i trochę przeszliśmy ale mam nadzieję że wszystko będzie ok do samego końca pozdrawiamy was
Super kochana❤ ile dzieciaczki waza? Jak sie czujesz? Jak sobie radzisz z upalami? Bo ja skonczylan 37tc i te upaly strasznie daja mi w kosc.
A wogole baby co macie przeciw komarom? Ja nie chce zadnych raidow, offow bo sie boje a k..y tak gdyza ze szok. Razem z M jestesmy cali w bomblach. Maz spi osobno z uwagi na moje chrapanie to sobie juz dzis włączył raida do gniazda ale tez bym chciala miec z dziadami spokoj. Mam wszedziw pozakladane moskitiery, na balkonie tez mam taka z,magnesem a i tak gnojkow jest pełno bo po polu nie chodze a co rano nowe bomble

Super kochana❤ ile dzieciaczki waza? Jak sie czujesz? Jak sobie radzisz z upalami? Bo ja skonczylan 37tc i te upaly strasznie daja mi w kosc.
A wogole baby co macie przeciw komarom? Ja nie chce zadnych raidow, offow bo sie boje a k..y tak gdyza ze szok. Razem z M jestesmy cali w bomblach. Maz spi osobno z uwagi na moje chrapanie to sobie juz dzis włączył raida do gniazda ale tez bym chciala miec z dziadami spokoj. Mam wszedziw pozakladane moskitiery, na balkonie tez mam taka z,magnesem a i tak gnojkow jest pełno bo po polu nie chodze a co rano nowe bomble

Spróbuj lawendy :-) nie wiem czy lubisz ten zapach, ale działa.

Hej. No więc 1 genapeptyl wbity / wypity przez sadło me :p nastepne wizyty 09 i 16 /08/2018 . Co ja dzis odwalilam - szykuję się :bielizna , kiecka coby wygodnie , dokumenty i szuuu do samochodu. Odjechalismy kawalek , ja do m@£za " qurwa wracaj majtek nie ubrałam" no to wróciliśmy po majtki ;) co prawda i tak, za pare godzin je zdejmowałam :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry