Mieciu85
Fanka BB :)
W tym 2+1 sie placi za mrozenie niestety
Aa to szkoda, to widze, ze kd to wersja deluxe [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tym 2+1 sie placi za mrozenie niestety
Ja miałam na razie pierwsza cała procedurę i dwa zarodki i nie udało się. Jedna blastocyste 5dniowa mamy zamrozona i w niej nadzieja. Potem mamy opłacone jeszcze dwie pełne procedury.. A u was problem jest ze strony partnera ?Tak, miałam crio.
Zarodki które uzyskaliśmy, a było ich 5, wszystkie były blastkami... I niestety żaden transfer nie zakończył się upragnioną ciążą.
Walka trwa....
Na pewno będziesz miała badany LH,estriadol, progesteron i na tej podstawie będzie wiadomo kiedy wykonać transfer....
Tak, miałam crio.
Zarodki które uzyskaliśmy, a było ich 5, wszystkie były blastkami... I niestety żaden transfer nie zakończył się upragnioną ciążą.
Walka trwa....
Na pewno będziesz miała badany LH,estriadol, progesteron i na tej podstawie będzie wiadomo kiedy wykonać transfer....
czesc dziewczyny , podpowiedzcie czy mam sie martwić bo w sumie wartości nie sa jakies wysokie ale podwaja sie betka miałam 2blastki
7dpt 31,6
11dpt 171,53
13dpt 340,68
15dpt 632,17
Tylko wiesz, ja za pakiet placilam 13.900 i w ramach tego moglam miec 3 procedury. A ty ile placisz za ta wersje deluxe??Aa to szkoda, to widze, ze kd to wersja deluxe [emoji12]
miałam iśc 9.08 ale doktorek idzie na urlop i ide dopiero 16.08 bo chciał żebym do niego przyszła i żeby zobaczył co zrobił będe siedzieć jak na szpilkachPrzyrosty dobre. Nie rób już więcej tylko umawiaj się na wizytę serduszkową za tydzień z haczykiem
Czyli 22 dzień czyli 3 tydzień 6 dzień czy tak jak to się pisze
DziękujeDokładnie możesz pisać 3t6d lub 3+6
miałam iśc 9.08 ale doktorek idzie na urlop i ide dopiero 16.08 bo chciał żebym do niego przyszła i żeby zobaczył co zrobił będe siedzieć jak na szpilkach
@martuska09 gratulacjePieknie Gratuluje