reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak, miałam crio.
Zarodki które uzyskaliśmy, a było ich 5, wszystkie były blastkami... I niestety żaden transfer nie zakończył się upragnioną ciążą.
Walka trwa....
Na pewno będziesz miała badany LH,estriadol, progesteron i na tej podstawie będzie wiadomo kiedy wykonać transfer....
Ja miałam na razie pierwsza cała procedurę i dwa zarodki i nie udało się. Jedna blastocyste 5dniowa mamy zamrozona i w niej nadzieja. Potem mamy opłacone jeszcze dwie pełne procedury.. A u was problem jest ze strony partnera ?
Tak, miałam crio.
Zarodki które uzyskaliśmy, a było ich 5, wszystkie były blastkami... I niestety żaden transfer nie zakończył się upragnioną ciążą.
Walka trwa....
Na pewno będziesz miała badany LH,estriadol, progesteron i na tej podstawie będzie wiadomo kiedy wykonać transfer....

reklama
Do góry