misis188
Fanka BB :)
Kochana z obawy przed ciaza blizniaczaZ twoim zdaniem się liczę bardzo mocno a dlaczego taka decyzję byś podjęła lekarz też powiedział że jeśli blask to jedno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana z obawy przed ciaza blizniaczaZ twoim zdaniem się liczę bardzo mocno a dlaczego taka decyzję byś podjęła lekarz też powiedział że jeśli blask to jedno
Ja żebym wam nie ufała to by mnie nie było tutaj Są tutaj wśród nas które miały to samo lub cos podobnego ,wymieniamy się doświadczeniami które większość w praktyce miała na własnej skórze ...dobrze ,ze jest takie forum bo ja przy was to zielona masa ...nie znam się wogole ,a u mnie sami widzicie klinika rozłożyła ręce ,ale jak wczoraj babka powiedziała ,ze to już jest nie normalne ,a tak serio te dwa co mam jeszcze wciskały mi na początku marca żebym wzięła i wtedy będziemy myśleć,ale byłam bystrzejsza ... odwiedziłam Pasnika i z tymi poszłam tutaj i właśnie teraz widza ze coś nie tak...I nam jeszcze ufasz
Kurcia 3 dniowego betka powinna być w 7 dniu około 10...
Ja bym nie szla na bete 7dpt. Hubcio byl dwudniowym zarodkiem i 10 dpt czy 11 bo juz nie pamietam byla beta niewiele ponad 11 a potem sie rozkrecila. Ja najwcześniej bym szla 9dpt
A Ty napisalas w koncu ile masz tych jajec????[emoji4]Trzymam kciuki!!!!!
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Oby Jak się czujesz?Na całe szczęście, niedługo nikt ci nie będzie takich pytań zadawał
nooo to też ostatnio mialam z sokiem z czarnej porzeczki jak teściówka zrobiła dzbanuszek, woda , soczek i do lodówki i w nocy cały dzban wypijalam o Boże... chce mi sięJa na noc musze miec 1,5 litra kompotu. Co wstaje siku to bach szklaneczke
Kochana, ja też bardzo chciałabym mieć bliźniaki, ale jeśli to Twój pierwszy transfer, to wziełabym jeden jeśli lekarz tak zaleca. Tak jak dziwczyny pisały, szkoda tracić parami. No chyba, że całej reszty jesteś pewna, tzn. tej części immunologicznej (ja się na tym nie znam, ale nasze koleżanki dużo o tym piszą).Dziewczyny teraz jak nigdy was potrzebuje. Zróbmy sondę czy jeden czy dwa zarodki. Lekarz chce jeden prooooszzzee opowiadaj ie jak to jest bo nie mogę się zdecydowac
Paula a w którym dniu podane 3-5?Nie to były 2 blastocysty 2 BB
OK dziekujeDziunia twoje zarodki dobrze rokują więc na pierwszy transfer brałabym 1. Jak nie daj Boże coś się nie powiedzie to dopiero wtedy 2. Tym bardziej że będą to blaski.
@Kurcia kiedy planujesz betę? Mnie korci żeby już we wtorek iść...Teorerycznie kazał robić w czwartek,ale...A to byly 3 dniowe?
Jej. Korcisz zeby bete robic wczesniej