reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
I nam jeszcze ufasz:)
Ja żebym wam nie ufała to by mnie nie było tutaj ;) Są tutaj wśród nas które miały to samo lub cos podobnego ,wymieniamy się doświadczeniami które większość w praktyce miała na własnej skórze ...dobrze ,ze jest takie forum bo ja przy was to zielona masa ...nie znam się wogole ,a u mnie sami widzicie klinika rozłożyła ręce ,ale jak wczoraj babka powiedziała ,ze to już jest nie normalne ,a tak serio te dwa co mam jeszcze wciskały mi na początku marca żebym wzięła i wtedy będziemy myśleć,ale byłam bystrzejsza ... odwiedziłam Pasnika i z tymi poszłam tutaj i właśnie teraz widza ze coś nie tak...
Zawsze jak miałam mrozaki to szlam tylko na ekografie i krew oddać potem pregnyl i transfer ,a teraz koniecznie wizyta jak przygotowania do punkcji nie chce dać bo doszły badania i będą leczyć niby coś z zarodkami będą robic hmmm ale coo
Czekam do wtorku bo ja sfiksuję zamiast cieszyc sie to ja znowu zamartwiam sie

Kurcia 3 dniowego betka powinna być w 7 dniu około 10...

Ja bym nie szla na bete 7dpt. Hubcio byl dwudniowym zarodkiem i 10 dpt czy 11 bo juz nie pamietam byla beta niewiele ponad 11 a potem sie rozkrecila. Ja najwcześniej bym szla 9dpt

No właśnie pójdę chyba koło 9 dnia... Bo miałam ovitrelle podany i nie chciałabym iść za wcześnie i się głupio cieszyć jakby to ovitrelle wykryło...

Dziewczyny teraz jak nigdy was potrzebuje. Zróbmy sondę czy jeden czy dwa zarodki. Lekarz chce jeden prooooszzzee opowiadaj ie jak to jest bo nie mogę się zdecydowac:)
Kochana, ja też bardzo chciałabym mieć bliźniaki, ale jeśli to Twój pierwszy transfer, to wziełabym jeden jeśli lekarz tak zaleca. Tak jak dziwczyny pisały, szkoda tracić parami. No chyba, że całej reszty jesteś pewna, tzn. tej części immunologicznej (ja się na tym nie znam, ale nasze koleżanki dużo o tym piszą).

reklama
Do góry