reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ja na początku miałam ochotę tylko na żywiec zdrój potem kupowałam cisowianke później znowu ta wodę z Lidla hmm... sugaro czy jakoś tak:laugh2: a teraz znowu cisowianke ;)
@Iskra_82 z tą herbatą racja ale ja od dłuższego czasu mam fazę na herbatkę..muszę jedna dziennie wypić gorącą :-p ostatnio mi się przypomniało jak już usypialam , ze nie wypilam i musiałam wstać i gotować wodę na herbatę :laugh2:
Ja tez pije codziennie jedna slaba do sniadania, zeby jakos polknac poranne tabsy [emoji4] ale na zmiane pije owocowa z czarna

reklama
Dziewczyny, mam pytanie o magnez bo na wizycie zapytalam co mam na wszelki wypadek kupic na zapas w razie jesli pojawilyby sie skurcze macicy po transferze. Co prawda ostatnio nie mialam zadnych ale musze sie ubezpieczac bo w uk mi tam nikt nie pomoze. Powiedzial zeby kupic magnez lub nospe wiec juz sie zaopatrzylam. Czy nyslicie zeby ten magnez tylko trzymac w razie w wojny czy moze asrkuracyjnie przyjmujecie? Ja mam witaminy prenatalne z jakimis malymi dawkami magnezu wiec nie wiem czy powinno sie brac dodatkowo na wszelki wypadek?

Ja od 4 miesięcy magnez codziennie pije profilaktycznie ;)

mój ma to samo :laugh2: jak chciałam ostatnio bo miałam jakiś dobry dzień to co usłyszałam? " boli mnie głowa, zmęczony jestem ":dry::errr: se myślę.... kara czy co za to że ja kiedyś tak mówiłam?:-D
A teraz to , że mała już o tu ma główkę na dole i on nie może tak :szok: A ja mówię " tak wsadź dwa palce i pociągnąć za włoski nawet się da jak główka już na dole " :dry:

Masakra :p nie to nie :laugh2:

Nabić guza na czola albo dziubnąć w oko:-D:-D:-D. Oni myślą, że mają do kolan:-D:-D:-D

Dziwne te twoje podejście do tematu...robisz sondę??? To twoja decyzja, która wiąże się ewentualną ciążą bliźniaczą.
Dokladnie. To nie jest zakup nowej sukienki tylko decyzja na cale zycie. Najlepiej porozmawiac na ten temat z mezem, a pozniej zasiegnac opinii medycznej ginekologa, np z jakim ryzykiem wiaze sie u Ciebie ciaza blizniacza. Na forum widac ze sa dziewczyny ktore spokojnie donosza do samego konca blizniaki i rodza piekne silne dzieci jak nasza Walczaca, ale np mi moj lekarz bardzo stanowczo odradzal podanie dwoch zarodkow ze wzgl na moja budowe ciala, choc o blizniakach marzylam [emoji4]

Ostatnia edycja:
Hehe u mnie zmiany zywieniowe nastepuja z dnia na dzien, jak w kalejdoskopie [emoji6] odrzuca mnie od wielu kolejnych produktow, ale wciaz niezmiennie mam ochote na domowe obiady, gorzej ze zazwyczaj nie mam sily ich gotowac. I jedyne syfiaste zarcie na jakie mnie ciagnie to zapiekanki. Ostatnio jak jechalismy w niedziele do mojej rodzinnej miejscowosci, to zapiekanki z takiej miejscowki do ktorej chodzilam za gowniarza, snily mi sie juz w noc przed. No i na obiad niedzielny musielismy podjechac na zapieknake ekstra [emoji6] ale innych syfow staram sie nie jesc [emoji4]
Ja wczoraj na kolacje zjadlam 30dag sera smazoneho na patelni-takie grube plastry i potem pol pizzy

Dziwne te twoje podejście do tematu...robisz sondę??? To twoja decyzja, która wiąże się ewentualną ciążą bliźniaczą.
Nie uważam żeby była dziwna raczej racjonalna. Słucham od lekarza że wiąże się to z powikłania poronienie. Ja che mieć chociaż jedno dziecko jeśli będą dwa to będzie szczęście jakiego nie zaznaczam. Są tu dziewczyczyny które przez to przechodzą chce znać ich zdanie...

reklama
Do góry