RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A więc wczoraj o godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm oraz Amelie o godzinie 10.03 z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. To co stało się p9zniej jest nie do opisania. Tata i mama zakochani są po uszy a nasze Córcie są idealne [emoji173][emoji173][emoji173]To ty kestes wspaniala o ktorej punkt kulminacyjny?
A więc wczoraj o godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm oraz Amelie o godzinie 10.03 z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. To co stało się p9zniej jest nie do opisania. Tata i mama zakochani są po uszy a nasze Córcie są idealne [emoji173][emoji173][emoji173]
Nie żałuję żadnej sekundy z walki która toczyliśmy przez ostatnie lada, Dziewczynki są warte wszystkiego! Każdej łzy, każdego bólu, każdej wydanej na leczenie złotówki.
Dziewczyny uda się Wam wszystkim tylko trzeba wierzyć i walczyć do upadłego.
Pozdrawiamy [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 881541
Gratulacje mamusiu,.piękne córeczki. Zdrówka dla WasA więc wczoraj o godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm oraz Amelie o godzinie 10.03 z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. To co stało się p9zniej jest nie do opisania. Tata i mama zakochani są po uszy a nasze Córcie są idealne [emoji173][emoji173][emoji173]
Nie żałuję żadnej sekundy z walki która toczyliśmy przez ostatnie lada, Dziewczynki są warte wszystkiego! Każdej łzy, każdego bólu, każdej wydanej na leczenie złotówki.
Zobacz załącznik 881541
Bosze jaki piękny widok ❤❤❤❤ gratulacje :*:*:*A więc wczoraj o godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm oraz Amelie o godzinie 10.03 z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. To co stało się p9zniej jest nie do opisania. Tata i mama zakochani są po uszy a nasze Córcie są idealne [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 881541
Tak dokładnie bo oni nie tolerują nic z polski i na sama myśl polska dostała drgawek.. Bo jeśli Belgia to nie polska ich zdaniemRozumiem ze nie chcesz ich uswiadomic ze Ty juz masz zalecenia najlepszego immunologa w Pl?
A ja już przeczytałamNie wiem czy czytałaś wyszła nowa część w sumie niedawno "Arabski syn", już nie mogę się doczekać kiedy dorwę się do niej, żeby poznać dalsze losy Darii heh chyba na żadna część nie byłam taka napalona
Moja znajoma przeszła 4 pełne procedury tylko ,ze u niej nie było problemu immunologocxnegoA ile znajoma przeszla procedur???
Nawet przez miesiąc jak będę brać ten steryd to mowisz ,ze będzie ok ? A nie lepiej wziasc od następnej miesiaczki ?Nie zaszkodzisz dzidzi, niektore dziewczyny maja przez dluzszy czas sterydy przy immunosupresji. Trzymaj sie zalecen wujka Jarka [emoji4]