reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

no ja dzis mega dol, u nas w biurze kazdego dnia sie siedzi przy innym biurku a dzisiaj mi wypadlo przy takiej mega brzuchatej! Caly dzien muzyki sluchalam i bardzo pilnie pracowalam aby nie patrzec :( Bardzo smutno mi z tym! A partnerka szefa tez w ciazy :( A mnie dzisiaj dolek podlapal!
Kochana wiem ze to.przykre ale zobaczysz,juz niedługo❤❤❤

reklama
Trzeba sobie jakos radzic zeby nie zwariowac w tym wszystkim. Ja juz nawet na facebooka nie wchodze bo nie chce ogladac kolejnych zdjec i ogloszen o ciazy, jakos mnie to dobija. Inaczej jak dziewczyny na forum wklejaja fotki z usg, wiem jaka droge przeszly i zawsze takie informacje dodaja skrzydel i wiary, ze nam tez sie uda.

Witaj w klubie @Mieciu85!

Ja jak jestem w domu to mam caly czas otwarta strone i w miedzyczasie jak cos robie to odswiezam. A jak jestem w robocie to mam niezla powiesc do poczytania do poduszki:D

No wlasnie bylam szczesliwa ze przeczytalam w koncu te 150 postow i mowie a zagladne jeszcze a tam kolejne 60!!! a nie bylo mnie moze godzine. Jak wy to robicie ????

reklama
Ja mam w piątek wizyte i juz uorzedzilam meza ze mnie goli... Zbladl ale przelknal sline i powiedzual ze da radę:D ehhh krew bedzie tryskac :D

Mój najpierw kozaczył, że spoko, będzie golić. A jak miał mi tylko sprawdzić czy ja się dobrze sama ogarnęłam to powiedział tylko TAK TAK, jak podniosłam nogę na wannę i zobaczyłam udo z tyłu to zawału dostałam, bo wielki pas włosów hahaha, więc ryczę do mojego, że ślepy, a ten że nie widział, bo już późno i ciemno w tej łazience i to moja wina :-D więc uważaj

Do góry