Somatotropina88
Zaangażowana w BB
Lekarz pradzacy wypisal mi skierowanie. Ciaza z in vitro kwalifikuje sie do bezplatnych badanA skierowanie na te badania wypisywała Wam lekarz z Waszej kliniki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz pradzacy wypisal mi skierowanie. Ciaza z in vitro kwalifikuje sie do bezplatnych badanA skierowanie na te badania wypisywała Wam lekarz z Waszej kliniki?
Nie wiem jak to jest formalnie ale ja unikałam zbyt dużego wysiłku fizycznego, nie jeździłam na rowerze, siłownia wtedy odpadła, nie chodziłam na basen z obawy o infekcję. Nie palę, więc nie miałam tego problemu ale raczej lepiej rzucić bądź co najmniej ograniczyć.Żadna z Was nie jest mi wstanie odpowiedzieć? Czegoś doradzić
Jakie badania są bezpłatne? W jaki sposób należy udokumentować, że ciąża jest po in vitro? :-)Lekarz pradzacy wypisal mi skierowanie. Ciaza z in vitro kwalifikuje sie do bezplatnych badan
Tobie tez sie uda kochana! A przy Twoich 3 podejsciach poszerzali diagnostyke w jakis sposob? Bo u mnie juz po 1 kazali sprawdzic immunologie, bo zarodki byly piekne, cos sie zaczelo rozwijac i pozniej klapa. Wiem, ze czesto po niepowodzeniach kariotypy tez kaza sprawdzac? U mnie znowu bylo niskie amh wiec na swoich komorkach sobie darowalam, myslalam, ze KD rozwiaze sprawe, ale jak widac nie jest tak latwo.Chyba pisalas, ze mieszkasz za granica? Ja jestem w Anglii i wiem od znajomej, ktora, ktora leczyla sie w jednej z najlepszych klinik w Londynie, ze po ivf, ze tu rzadko poszerzaja diagnostyke po niepowodzeniach a napewno warto bo nic nie dzieje sie bez przyczyny.Nie mam jeszcze dzieci, ale za to kilka krotkich ciaz za soba. Ta pierwsza troche dluzej trwala i co dwa dni na bete i usg jezdzilam przez ponad dwa tygodnie. Wiec teraz wiem ze i tak niczego nie zmienie, a przynajmniej w domu spokojnie zaczekam niz na poczekalniach siedziec.
Wszystkiego najlepszego dla córeczki! To wielkie szeczescie ze ja masz.
Chwala mu za to !!!@Tysiek777 to normalne zachowanie. Rozum co innego a serce swoje wie.
@Mieciu85 G z ciechocinka nawet sam stosuje accofil, wiec i z wujkiem wspolpracuje
Test pappa i przeziernosc karkowa.Jakie badania są bezpłatne? W jaki sposób należy udokumentować, że ciąża jest po in vitro? :-)
Dziękuję. [emoji8]Test pappa i przeziernosc karkowa.
Ja musze ze soba wzoac na badania:
Dowod osobisty, wyniki grupy krwi-oryginal, skierowanie od lekarza oraz podsumowanie procedury in vitro. (czyli to co wystawiaja w klinice po transferze)