reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochanaaa [emoji173][emoji173][emoji173] Wzrusza mnie to ze cala Polska tak za Chorwacje trzymala kciuki :) No coz wygral lepszy... Ale srebro tez spoko :D w koncu Chorwacja najlepsza BIALA druzyna na swiecie ;)
Dokladnie to samo mowimy z M [emoji6] nie wiem czy Francja byla lepsza. Napewno mieli wiecej farta. Natomiast duch walki druzymy Chorwacji niesamowity! [emoji173][emoji173] Mysle, ze Polacy tak bardzo im kibicowali wlasnie dlatego, ze w naszej reprezentacji tego zaangazowania brakowalo. Chorwacja swoja postawa podbila serca wszystkich kibicow [emoji4]

Dziękuję kochane za odpowiedzi trochę się pocieszylam ale żądam glupiutkie pytanie czy jest możliwość że się nie obudzę? Głupie wiem. Może ktoś jeszcze opowie o swoich wrażeniach dotyczących znieczulenia :) ja się leczenie w gamę ie Rzgów u p. Radwan. Dziewczyny czy pierwsze podejście jest w ogóle możliwe zakończone sukcesem? Jakoś jestem dzisiaj zrezygnowano może to hormony bo wydaje mi się że 175 purogen to jednak duża dawka ale chyba lekarz wie co robi
Też lecze się w Gamecie Rzgów tylko u innego lekarza. Udało mi się za pierwszym razem mimo, że wcześniej były 3 nieudane IUI. Także i takie rzeczy się zdarzają :) Co do punkcji, nie masz się czego bać. Masz bardzo przyjemny sen. Później jeszcze polezysz sobie, pielęgniarki są bardzo miłe i dbają, żeby niczego nie brakowało.

A ja myślę że możesz. Sama po transferze dostałam zalecenia żeby brać esentiale forte. Transfer miałam dwa dni po punkcji.
Bylam w aptece i mi odradzili esencjale bo to nie na wzdecia tylko wspomagajace watrobe i ona by tego nie brala przy in vitro bo kobieta w ciazy nie mozna brac a my jestesmy tak traktowane :) kupilam cos na wzdecia.

Dokladnie to samo mowimy z M [emoji6] nie wiem czy Francja byla lepsza. Napewno mieli wiecej farta. Natomiast duch walki druzymy Chorwacji niesamowity! [emoji173][emoji173] Mysle, ze Polacy tak bardzo im kibicowali wlasnie dlatego, ze w naszej reprezentacji tego zaangazowania brakowalo. Chorwacja swoja postawa podbila serca wszystkich kibicow [emoji4]
Kasiulka podpisuje się pod postem w 100%
Chorwacja pokazała ducha walki i za to wielki szacunek.... ❤❤
Francja była bardzo dobra drużyna jednak mieli dużo farta w tym meczu.

reklama
Leczenie się w Gamecie Rzgów u Pawła Radwana byłam u profesora ale u mnie się to wszystko bardzo szybko potoczyło i przed orzekajaca wymieklam i chciałam przełożyć o miesiąc więc profesor się chyba trochę zdenerwował i powiedział że on będzie wtedy na urlopie i przełożył mnie synowi. Po prostu nie byłam psychicznie jeszcze gotowa musiałam się jakoś z tym przegrywać sam wyrok niedrozne Ch jajowody był dla mnie szalenie nieprawdopodobne i mocno to przeżyłam teraz już nie ma odwrotu dzisiaj trzeci zastrzyk :)
@Dziunia12 punkcja to jak piszą dziewczyny jedna z przyjemniejszych chwil w całej procedurze :-)
Później zaczynają się nerwy... ile oscytow, ile zarodków, transfer i jedno wielkie oczekiwanie na wynik, które trwa wieki....

Do góry