reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hejka nie wiem czy znowu u mnie się tarczyca odezwała ,biorę eutyrox 25mg ale dzisiaj w nocy zaczęło mnie podduszac , poczekam co się będzie działo dzisiaj i jutro i w poniedziałek zrobię powtórne jak tak nadal będzie , jak będzie wysoka to wezmę 50mg i będzie dobrze do środy ;) no chyba tak na własne ryzyko bez badania jej to raczej nie zwiększać sobie dawki com bo tak myślałam ,ze może sama sobie zwiększę do 50 bez badania ??? Pomocy
Paulinka nie zwiekszaj lekow bez badania. Mozesz sobie zaszkodzic

reklama
@anett96 kochana ✊✊ za wizyte :) samych dobrych wiadomości i czekamy na zielone światło!!!! ❤

MIŁEGO WEEKENDU KOCHANE! ;)

PONAWIAM PYTANIE !

Ktoś chętny do prowadzenia kalendarza ?

@anett96 kochana ✊✊ za wizyte :) samych dobrych wiadomości i czekamy na zielone światło!!!! ❤

MIŁEGO WEEKENDU KOCHANE! ;)

PONAWIAM PYTANIE !

Ktoś chętny do prowadzenia kalendarza ?
Anetka kciukaski zacisniete!

Dziewczynki ktores dwie sie tu kiedys zglaszaly na kalendarzowe - to aktualne? Moze swiezo zapylone by mialy troche czasu?:)

Jestem po wizycie i zla jestem jak cholera! Moj lekarz nb. Wiec poszlam do dr. Lang...
z novum, miala ktoras przyjemnosc?? Nie wiedziala co do encorton accofil intrapilid i pyta mnie co to jest?! Na usg mowi ze endo ladne 8 mm a dzis 10 dc aleeee chyba sa 2 polipy ale ona nie jest pewna i mam isc do swojego lekarza we wtorek i to po potwierdzic?! Wtf!!! Jezeli to polipy to czeka mnie kolejna histeroskopia[emoji21][emoji21][emoji21] na wtorek zaposalam sie do Lewickiej. Zna ta dr. Ktoras??

Babiszonki moje:)
Dorwałam termin na doszczepienie 7go sierpnia (aplauz dla miłej Pani z APC). Teraz trzymajta kciuki,żeby mi wtedy punkcja nie wypadła, chyba, że dalej tak będzie w kulki leciała to może zdążę z tym szczepieniem zanim @ przylezie :/
Dzisiaj zaczynam urlop więc nie róbta szumu jak zapiję (wiejskim mlekiem prosto od mućki) w któryś dzień i mnie nie będzie na forum :D
Kochana to teraz 3mamy mocno ✊✊✊✊ aby wszystko poszlo zgodnie z planem... :*
I urlopuj się, regeneruje, zbieraj siły i duuuuuzo pozytywnej energii :D;):)

Jestem po wizycie i zla jestem jak cholera! Moj lekarz nb. Wiec poszlam do dr. Lang...
z novum, miala ktoras przyjemnosc?? Nie wiedziala co do encorton accofil intrapilid i pyta mnie co to jest?! Na usg mowi ze endo ladne 8 mm a dzis 10 dc aleeee chyba sa 2 polipy ale ona nie jest pewna i mam isc do swojego lekarza we wtorek i to po potwierdzic?! Wtf!!! Jezeli to polipy to czeka mnie kolejna histeroskopia[emoji21][emoji21][emoji21] na wtorek zaposalam sie do Lewickiej. Zna ta dr. Ktoras??
Oj nie miałam przyjemności niestety, chociaż sporo ich tam się przewinęło przez czad naszych wizyt... Nie było już opcji nikogo innego?? Dr Zygler? Dr Obuchowicz, czy np Dr Taszycka??

reklama
Do góry