koliber091987
Fanka BB :)
Ja teraz jade w 7 tc na ostatnią weryfikację i też mi powiedział że mogę już iść do swojego lekarza.mi sam lekarz kazał zmienić w 9 tygodniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teraz jade w 7 tc na ostatnią weryfikację i też mi powiedział że mogę już iść do swojego lekarza.mi sam lekarz kazał zmienić w 9 tygodniu
Będzie git zobaczyszJa to się narazie tylko zastanawiam czy moje objawy mogą oznaczać ciążę na betę idę w środę tak ze wszytko się już wyjaśni
Przy tych pierwszych to podwozie i krew, a dalej to już kurczę nie wiemCzy przy badaniach prenatalnych badają tylko przez brzuch czy sprawdzają też podwozie?
U mnie na początku przez brzuch potem dopochwowo bo nie chciało się dzieciątko odwrócić a na koniec było sprawdzane łożyskk i mierzona szyjka.Czy przy badaniach prenatalnych badają tylko przez brzuch czy sprawdzają też podwozie?
Hihihi no dzięki skoro tak to sie cieszę do tego doszlo mi meeega zmęczenie,spalabym non stop.Czuje sie jak kot...To jest bardzo dobry objaw!!! Hih
Czy jak i tak i tak to pęcherz pełny czy pusty?
mam to samo drzemka musi być i to ze 2 godzinyHihihi no dzięki skoro tak to sie cieszę do tego doszlo mi meeega zmęczenie,spalabym non stop.Czuje sie jak kot...