Ja to się narazie tylko zastanawiam czy moje objawy mogą oznaczać ciążę na betę idę w środę tak ze wszytko się już wyjaśniCiekawe czy te nasze objawy to oznaczać mogą jakaś płeć dziecka? Ciekawe co
reklama
Nie wiem właśnie, czy może to coś sugerowaćCiekawe czy te nasze objawy to oznaczać mogą jakaś płeć dziecka? Ciekawe co
koliber091987
Fanka BB :)
To jest bardzo dobry objaw!!! HihA wogole to mam pytanie czy na początku ciazy bolal was brzuch? bo mnie tak jakby rozpiera od środka i boli jak na okres.Malo tego od dwoch dni mam mega bolesnosc piersi tez jak na okres....Czy ktoras odczuwa podobnie?Bede sie musiała gina zapytac tez czy to normalne :/
koliber091987
O ja Cię ale ładny!!!!! Spory facet, z całego serduszka gratuluję!!!! Trzymajcie się zdrowo.Dziękuję po torbielkach nie ma śladu. Synek jest zdrowy, dostał 10/10 pkt Ważył 4680g , 58cm
Jest cudowny
koliber091987
Ja pierdziele my to mamy hih jak nie yo to tamto hih a to dobre co napisałaś hihŚmiać mi się już chce z tych moich wszystkich dolegliwości ciążowych Aby zapobiec wymiota zjadłam kisiel, po którym dostałam zgagi... Wypiłam więc mleko na zgage i za to dostałam... Sraczki... Także coś w tym jest, że jak nie urok to... co innego
Netiaskitchen
U mnie badali tylko przez brzuch.Aż byłam zdziwiona :-)Czy przy badaniach prenatalnych badają tylko przez brzuch czy sprawdzają też podwozie?
koliber091987
Trzymam kciukiCzesc kochane!Tak się właśnie zastanawiam czy estrofem albo luteina mogą hamować @??? Wiecie coś w temacie? Dziś 28dc, 12dpt i nic się nie dzieje, ( mam nadzieje ze to dobry znak) rano troche bolał mnie brzuch ale teraz wszystko lux jutro jade na betę to się wszystko wyjaśni
Oczekiwanie2017
Czy przy badaniach prenatalnych badają tylko przez brzuch czy sprawdzają też podwozie?
A u mnie sprawdzali i tak i tak.
reklama
redferrari
Czy jak i tak i tak to pęcherz pełny czy pusty?
Podziel się: