reklama
Witamitawegaminka
Fanka BB :)
Myslalam nawet kiedys o borowinach podobno rospuszczaja zrosty no i standardowo goglowo o ziolach Ojca Klimuszko. Nyby sa takie co pomoglo nawet po latach walki. Niestety w swoim przypadku nie mysle juz o niczym tylko Iv. Skoro corka ma 11 i nic do tej pory to zadne ziola nie pomoga tylko pomoc lekarska i wiara. oszacowalam wszystko na 15tys ale jak to wyjdzie w praktyce to nie wiem...kazdy jest inny inaczej reaguje na leki , stymulacje i kazdy ma problem z czym innym. Mi lekarz oznajmil ze problem to lytko nie droznosc a hormonki ok cykle co 31 dni jak w zegarku. Tarczyca ok. Cytologie robie co roku tez ok. Jedyne czego sie obawiam to testow np na chlamydie itd itp na to nigdy nie robilam zadnych badan. No i... Rezerwa..3 kwietnia stuknie 30 a ja po przejsciach nie dbalam za bardzo o siebie..zalamalam sie . jadlam nie regularnie , nie zdrowo , popalalam papieroska wieczorami na balkonie, wode pilam jak juz jezyk usechl ..zaczelam dopiero pare miesiecy przed decyzja o zabiegu...ale co sie zniszczylo to nie chce wiedziec. Chcialam sie odegrac wyzloscic a ukaralam sama siebie i tak to jest w autiopsji. Jestem silna ale ile mozna...musialam odreagowac i stanac znow do walki. I zazdroszcze tym co nie uciekaja w nic i maja wole silniejsza od zyciowych krzywd. Ale sie rozpisuje hi hi poematy. Teraz widze ile wemnie siedzialo przez to ze ci ktorzy nie przechodza tego nie dawali mi sie wygadac na tyle ile potrzebowalam tylko nie wyrzuccie mnie z forum za gadulstwo i wylanie nadmiaru zalu
Dziękuję za te cudowne słowa kochana ale właśnie ostatnio mam jakiegoś doła od 3 dni.. chodzę, becze i taki ze mnie człowiek Ty tam prowadzisz swoje księgi w głowie to byś wszystkie wizyty miała w jednym palcu A ja zaczynam to omijać.. chyba ślepneJaka beznadziejna ja się pytam??!!
Jesteś wspaniała, cudowna kalendarzowa, dająca nadzieję uczestniczka naszej "komuny", piękna kobieta i najlepsza na świecie mamcia, o żonie nie wspomnę :*
Dziękuję :* no i super kochana ! Też mam nadzieję , że ktoś się znajdzie :*@zylwia
Super prowadzisz kalendarz :-) A ja umiem już się sama dopisywać,co pewnie widzisz :-) :-) :-) Niestety dopóki pracuję to nie dam rady ogarniać kalendarza,ale jak będę na zwolnieniu to mogę spróbować,czyli planowo to by było za jakieś 2 miesiące. Mam nadzieję,że teraz się ktoś zgłosi.Fakt,że najlepiej,żeby to była osoba która ma aktualnie trochę więcej czasu...
Rustynka
[emoji24] [emoji24] [emoji24] nieeeee [emoji24][emoji24][emoji24]Mi się nie udało. Ale wy walczcie Lwice[emoji173]
Beta spadła.
4.
Rustynka
Pięknie Gosiu [emoji122][emoji122][emoji122]7dpt beta 37.4 progesteron 44.4
8dpt beta 66.7
9dpt beta 112.5 progesteron 37.7
11 dpt Beta 342.8
Progesteron 29.9 przed zastrzykiem z prolutexu ale chyba jednak se dopcham 1 kaps ultrogestanu
Rustynka
Ja też miałam robioną drożność na której pięknie przepłynął kontrast i na laparoskopii dopiero okazało się że mam zwęzenie na jajowodzie i liczne zrosty endometrialne. Laparoskopię miałam przy usunięciu ciąży pozamacicznej przy okazji usunięto część zrostów. Też myślałam że jestem zdrowa [emoji53]Gdzie ta laparo zrobić? Skierowanie trzeba mieć? Szpital?
Zmierz sobie obwód brzucha ... jak Ci się bardzo będzie powiększać i będziesz miała problemy z oddychaniem to wtedy szpital. A ja biegiem cZasu wiem ze ja niepotrzebnie meczylam się w domu, wymioty i ogromny ból nawet podczas sikania... teraz jak miałam podchodzić do drugiej stymulacji obiecałam sobie ze nie będę się męczyć w domu pojadę do szpitala zawsze chociaż ketonal w kroplowce bym dostała transfer będziesz miała teraz? Ja mialam odroczony i brałam ircolan i jeszcze coś na regenerację wątroby( takie coś co alkoholicy biora, tak mi Pani w aptece powiedziała i się dziwnie na mnie spojrzała ) i trochę mi to pomagało. Ale tak naprawdę najlepsze lekarstwo na hiperstymulacje to czas na dojście organizmu po stymulacji.
Mi lekarz kazal do kazdego posilku jesc bialko, twarog, jaja i mieso, codziennie rano mierzyc obwod brzucha i sie wazyc i jak by bylo 2cm na plus lub 1 kg na plus to sie do niego zglosic (a ja bardzo nie chcialam sie do niego zglaszac).Rozumiem, tylko irytuje mnie, ze ten brzuch tak strasznie twardy sie zrobil. Wygladam jak w polmetku ciazy. To jeszcze bylabym w stanie zignorowac ale to klucie mnie martwi. Tak jakby jajnik byl naciagniety. Nie moge glebszego oddechu zlapac, bo zwyczajnie boli. Nie wiem po prostu od ktorego momentu robi sie niebezpiecznie i trzeba by bylo jechac na dyzur.
redferrari
Ciekawe co u mojego skarbusia - nie mogę się doczekać kolejnej wizyty
chlopkers
Ja tez wodnik, z 28 stycznia [emoji4] wodniki zakrecone, impulsywne, czesto z glowa w chmurach, ale nie sa takie zle [emoji6]Ciekawe kiedy moje zdąży wystartować. Termin mam na 21 albo 24 styczeń w zależności czy z usg czy z terminu transferu patrzec. A już zaczelismy malucha nazywać Koziołkiem (koziorożec). A tu patrzę w kalendarz - koziorożce do 19 stycznia a potem już wodniki
A tu mąż już z przyzwyczajenia na dzień dobry nam mówi „dzień dobry Agusia, dzień dobry Koziołek”
Jak m8 słabo albo nie dobrze to mówi Koziołek nie fikaj
reklama
chlopkers
To moze zalezec od polityki danego szpitala, ale jak bedzie ok i w miare wczesnie, to moga wypuscic tego samego dnia. Ja mialam zabieg w poludnie, a wieczorem juz bylam w domu.Dziewczyny A ja mam jeszcze takie pytanie odnośnie tego łyżeczkowania macicy, czy po tym się zostaje na obserwacji w szpitalu czy w ten sam dzień do domu Was wypuszczali ??
Podziel się: