chlopkers
Fanka BB :)
Mi w 9dpt 3 dniowego zarodka wyszla beta [emoji4]Teoretycznie 14.06 czw. Ale chyba nie wytrzymam I pojde w poniedzialek. To będzie 9 dpt 3 dniowki to powinno coś być widać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi w 9dpt 3 dniowego zarodka wyszla beta [emoji4]Teoretycznie 14.06 czw. Ale chyba nie wytrzymam I pojde w poniedzialek. To będzie 9 dpt 3 dniowki to powinno coś być widać.
Wodniki sa super pozytywnie zakrecone a jesli o impulsywnosc chodzi 100% prawdyJa tez wodnik, z 28 stycznia [emoji4] wodniki zakrecone, impulsywne, czesto z glowa w chmurach, ale nie sa takie zle [emoji6]
A jaka wartość?Mi w 9dpt 3 dniowego zarodka wyszla beta [emoji4]
Do Czerkwinskiego. Dam znaka po czy crio sie odbedzie w tym cyklu bo to krwawienie jest dziwne. Wizyta na 11. Dzieki za kciuki[emoji8]Anette kciuki za jutrzejszą wizytę do kogo teraz chodzisz w n.
W tym samym labie takie roznice w cenach z dnia na dzien??? Dziwne bardzo. A usluga byla ta sama? W sensie bez zadnych "na cito" itd?
Dziewczyny, poszliśmy na wizytę i byliśmy nastawieni na inseminacje. Niestety doszły wyniki innych badań i okazało się że jednak poziostaje nam in vitro. My jesteśmy z Warszawy. Zdecydowaliśmy się w przeciągu 5 minut. Dla nas był to szk, oczywiście pozytywny, jak od razu powiedział nam, że włączają nas do programu refundowanego. Teraz jesteśmy w trakcie pierwszej procedury. Ale to duza pomoc, bo zamiast 10 tys. z lekami, płacimy tylko ok 2 tys. Też uważam, że każdy z całej Polski powinien mieć taką szansę.Hooope przykro mi, że się nie udało. Mam nadzieję, że do kolejnych wyborów ludzie się otrząsną i odsuną tępych sisiorów od władzy i wróci refundacja invitro. Do tego czasu możecie porobić dodatkowe badania na nfz (genetyka, immunologia, histeroskopia/laparoskopia, rozszerzone badania nasienia). Wiem że na nfz się długo czeka, ale adopcja też trwa, zbieranie funduszy też trwa więc można to robić równolegle. Trzymam kciuki za naturalny cud