Koniczyna82
Fanka BB :)
Novum wzięło ponad 200, chyba 230zl za wlew... miałam tylko jeden to nie kombinowalamHey , czy może wiecie gdzie w wawie tanio można zrobić wlewy domaciczne z gcfs i accofil ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Novum wzięło ponad 200, chyba 230zl za wlew... miałam tylko jeden to nie kombinowalamHey , czy może wiecie gdzie w wawie tanio można zrobić wlewy domaciczne z gcfs i accofil ?
Ja teraz nie miałam refundacji i leki do stymulacji mnie ok 5 tys kosztowały s po transferze jakiea 2500-3000miesięcznie. Tylko ja mialam krótki protokol, dobrze reaguje na leki i.juz 11dc mialam punkcje. W provicie mialam trzecia procedure. Czulam sie tam bardzo dobrze, nikt mnie po nazwisku nie wolal, super rozwiązanie z transferami ale moj dr zakonczyl wspolprace z,ta klinika a ja razem z,nim i.poszlam.do gyncentrumWczesniej w rządówce bylismy w provicie ale tam to jest fabryka pieniedzy w porównaniu do gyncentrum podliczylas koszty lekow? Bo sie zastanawiam ile jeszcze potrzebuje
Trzymam kciuki!Dziewczyny zaczęłam wkoncu krwawic no nie mogę uwierzyć po 20 dniach przyszedł okres jutro wizyta trzymajcie kciuki aby torbiela już nie było i mogłabym zacząć brać estrofem i przygotowywać się do transferu moje maluszki czekają na mamcie
Ja mam 12dpt i mam progesteron 156ng/ml. Dziś byłam na kontroli i jest to spowodowane nie tym że przyjmuje progesteron tylko jajniki nie doszły jeszcze do siebie po stymulowaniu, dają delikatne oznaki przestymulowania. Może u Ciebie też jest to samo.Dziewczyny
Beta hcg 924 - 14dpt
Progesteron 74ng/ml
Wg norm na wynikach 2trymest ciazy to wynik miedzy 19-45 ng, a 3 trymestr nie jest ujety.
Czy ktoras z Was miala taki wysoki progesteron??? Czy to wynik przyjmowania luteiny i prolutexu???
W provicie chodzilam do dr Mańki tez swietny ale jak rok nie bylam w klinice to kazali mi czekac ponad 2 miesiace na wizyte wiec stwierdzilam ze pojde do dr G bo przypadkiem sie dowiedziałam ze jest w gyn i tak to sie zaczęło. Z jego reki juz jedno dziecko jest w mojej rodzinie punktualnosc w gyn szwankuje ale jak mowicie ze labolatorium jest lepsze to jestem spokojniejsza czemu tak duzo Cię leki wyniosly po transferze? Powiwm Ci ze z tego co sobie przypominam to mimo to ze mialam refundowane leki to po nirmalnych cenach nie wyszlo by tyle@gos1512 a co do rzadowki to ja mialam w krakowie ake przypuszczam ze wszedzie byla taka masakra. W macierzynstwie to były 4 pacjentki na jedna godzine zapisywane wiec te wizyty nawet 5 minut nie trwaly. W provicie juz byli zupelnie inaczej ale to bylo juz po zakonczeniu programu rzadowego. To co jeszcze mi.sie podobalo to punktualność wizyt ale jakos laboratorium, moim zdaniem miedzy tymi dwoma a gyncentrum to masakryczna przepaść-mowie na swoim przypadku a dla nas najwazniejsze jesr swiwtne labolatorium i swietni specjalisci czyli wszystko co tam jest
tak , widziałam jak już wyświetliło się i cały czas mam screena zrobionego i jutro będziesz :*Kochana ja prosilam o dopisanie. Dopiszezz plis? 6 czerwca wizyta przed crio.dziekuje
Dziękuję kochana mam nadzieję że będzie dobrze dam znać a tesciami się nie przejmuj powiedz co myślisz i olej ich nie ma co się wkurzac w twoim stanieTrzymam kciuki!
Ja miałam 130 ng, brałam 2x dziennie prolutex i 6 lutein dopochwowych na dobe. Teraz jestem na 3 luteinach dobowo i progesteron spadł do 43 ng. Duphastonu nie liczę, bo on nie wychodzi we krwi. Myślę, że to zastrzyki tak działają, odstawisz i spadnie do normy, pamiętaj jednak, że progesteron ponad normę nie jest szkodliwy, także luzDziewczyny
Beta hcg 924 - 14dpt
Progesteron 74ng/ml
Wg norm na wynikach 2trymest ciazy to wynik miedzy 19-45 ng, a 3 trymestr nie jest ujety.
Czy ktoras z Was miala taki wysoki progesteron??? Czy to wynik przyjmowania luteiny i prolutexu???