Malinka1989
Zaangażowana w BB
28. maja - podglądanie maluszka DziękujęUWAGAAA
Czy sa jakies wizyty, które trzeba dopisać?
CZEKAM
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
28. maja - podglądanie maluszka DziękujęUWAGAAA
Czy sa jakies wizyty, które trzeba dopisać?
CZEKAM
To cudownie. Gratuluję![emoji7][emoji11]Jest serducho i 6 mm czlowieka!!! Tętna nie znam, bo p. Doktor na tak wczesnym etapie nie chce włączać dzwiekow. Wg USG termin na 4.01.2019
A w jakiej jestes klinice? Bo nie slyszalan zeby punkcja byla bez narkozy... wszystkie tu idziemy w kimono.Dzięki za odpowiedz[emoji846] pytałam lekarki to powiedziała ze najwyżej mogą mi podać „głupiego Jasia”[emoji853] W ty miałaś pod narkoza tak?
Pewnie od aparatu jest to zależne,bo u nas wczoraj bylo słychać,a nasz kropek jest mniejszy niż u Was (6,3 mm wczoraj).Nasze wczorajsze usg bylo w invicta w Wawie,ale właśnie szukam sensownego lekarza prowadzącego juz poza kliniką,zeby nie musieć płacićDziewczynki może się orientujecie jak jest ze słuchaniem serduszka przez usg. Ja mam 6t4d ciąży, serduszko bije, zarodeczek ponad 1 centymetr, a serduszka nie słyszałam. Mój dr powiedział, że za wcześnie i nawet nie próbował mierzyć tętna, ale on ma stare usg, dzisiejsze fotki na tle tych, które robiłam w piątek u innej Pani doktor to śmiech, poza tym on nie przykłada się do obserwacji zarodka. Pani dr z piątku też mówiła, że za wcześnie na słuchanie serduszka, usg wyliczyło tętno na 133/min ale nic nie było słychać. Czy to słychać od razu jak jest bicie serca, czy od jakieś częstotliwości, czy to zależy od aparatu usg, czy od czego.
Ja miałam i mam drugi nowy lek mi powiedział że tworzą się bo łożysko wzgryza się w macice i dlatego mi też kazał się oszczędzać duzi odpoczywać uprzedził że mogę brudzić itpCzy któraś z Was miala krwiaka? Ja mam 15 mm, ale lekarz nie kazał się przejmować, tylko brać luteinę i dużo odpoczywac.
Fajny odlot... :-) tak wspominam swoją punkcieCześć wszystkim [emoji846] jutro rano mam pierwsza punkcję w życiu. Boje się okropnie jutrzejszego dnia. Czy mogłybyście mi powiedzieć jak przebiegła wasza punkcja jeśli chodzi o ból i czas zabiegu? Ja mam wsiąść czopek przeciwbólowy 2h przed, szczerze to mało wierze ze on coś pomoże.Dajcie znać jak było u was. Pozdrawiam [emoji846]
Gratulacje!!! [emoji4] [emoji4] [emoji4]Jest serducho i 6 mm czlowieka!!! Tętna nie znam, bo p. Doktor na tak wczesnym etapie nie chce włączać dzwiekow. Wg USG termin na 4.01.2019
Czopek? Ja nie brałam nic przed. Mnie znieczulili ogólnie, spałam, nic nie czułam, później 2 godzinki lezalam i wyszłam do domu. Tego dnia dopiero wieczorem bolał brzuch i jajniki, a następnego wieczorem już było lepiej. Nie masz się czego bać[emoji6]Cześć wszystkim [emoji846] jutro rano mam pierwsza punkcję w życiu. Boje się okropnie jutrzejszego dnia. Czy mogłybyście mi powiedzieć jak przebiegła wasza punkcja jeśli chodzi o ból i czas zabiegu? Ja mam wsiąść czopek przeciwbólowy 2h przed, szczerze to mało wierze ze on coś pomoże.Dajcie znać jak było u was. Pozdrawiam [emoji846]
Nic się nie martw ! @Biedroneczka83 Ci przytoczyła swoja historię PAMIĘTAJ beta najwazniejszaDzięki i dzięki Biedroneczka83 za słowa otuchy. Kurcze trzymajcie jutro kciuki mocno.
Trochę dziś doła załapałam. W 5 tc powinno być ponad 100 a słyszałam że takie bety już sikaniec wyłapie. Zobaczymy jutro. Trzymajcie mocno kciuki.