reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dr musi zmienić parametry urządzenia. Niektórzy lekarze robią to na wczesnym etapie, inni odradzają. Mamaginekolog odradza przed 8tc. Mi dr puściła chyba ok 11tc. Nic się nie martw, to dla dobra Bejbika:) Na samym usg widać jak serduszko "pulsuje" i dr jest w stanie ocenić czy wszystko jest ok.
Dziękuje. Wiedziałam dziewczynki że na waszą wiedze zawsze można liczyć. Mądre głowy :)

reklama
UWAGAAA :D
Czy sa jakies wizyty, które trzeba dopisać?
CZEKAM ;)
Ja mam zaraz serduszkową, a nie w piątek, więc trzymajcie kciuki, bo zaraz chyba zejdę na tej poczekalni. To początek 8 tc, więc musi być już widać serduszko, a od wczoraj bardzo boli mnie brzuch- mam nadzieję, że to tylko rozciaganie macicy, a nie coś złego :(

Witam Was kochane :-* Ja wlasnie mam dzis wizyte u lekarza od in-vitro i bedziemy rozmawiac o calej procedurze i jakie leki bede brala.Niewiem czemu ale bardzo sie stresuje jak nigdy:(Nie moge uwierzyc ze juz jest to wszystko blizej niz dalej.

Ja mam zaraz serduszkową, a nie w piątek, więc trzymajcie kciuki, bo zaraz chyba zejdę na tej poczekalni. To początek 8 tc, więc musi być już widać serduszko, a od wczoraj bardzo boli mnie brzuch- mam nadzieję, że to tylko rozciaganie macicy, a nie coś złego :(
Patka trzymaj się. Daj nam znać. Muuuusi być dobrze.

reklama
Do góry