reklama
Hooope86
Fanka BB :)
@gosia321 @Never give up myślami jestem z Wami
Czy wszystkie miałyście wykonany zabieg na zarodku Assisted Hatching bo mi lekarz powiedział że przy mrożaczkach to zwiększa szanse, może to jakaś myśl dla przyszłych mam ... ja miałam, koleżanka miała za 3 razem i wtedy się udało
Musi się udać!!Trzeci i liczę na to, że do trzech razy sztuka.
To jest to nacinanie otoczki,tak? Ja to bede miala. Oby pomoglo....Czy wszystkie miałyście wykonany zabieg na zarodku Assisted Hatching bo mi lekarz powiedział że przy mrożaczkach to zwiększa szanse, może to jakaś myśl dla przyszłych mam ... ja miałam, koleżanka miała za 3 razem i wtedy się udało
Nie dziękuję Oby i dobra reke miala doktor Bana.....bo to u niej sie lecze. Co prawda pukncje robila mi inna gin i nie wiem teraz kto będzie na transferze...Ja też gameta Rzgów prof MR ma dobrą rękę. Powodzenia
Margit2018
Fanka BB :)
Maryanka trzymaj się jutro. Daj nam znać
Dokładnie toTo jest to nacinanie otoczki,tak? Ja to bede miala. Oby pomoglo....
reklama
U Pani B jestem często jak nie ma mojego lekarza. Wspaniała ciepła osoba. I życzę Ci aby miała dobra rękę. 3mam kciukiNie dziękuję Oby i dobra reke miala doktor Bana.....bo to u niej sie lecze. Co prawda pukncje robila mi inna gin i nie wiem teraz kto będzie na transferze...
Podziel się: